ΑΕΚ

Με Πλατέλλα και τους τρεις διεθνείς

Με Πλατέλλα και τους τρεις διεθνείς
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα (12/10) η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και ο Τραϊανός Δέλλας ήδη άρχισε να σβήνει ονόματα από το απουσιολόγιο του. Με πρώτο αυτό του Βαγγέλη Πλατέλλα.

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα (12/10) η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και ο Τραϊανός Δέλλας ήδη άρχισε να σβήνει ονόματα από το απουσιολόγιο του. Με πρώτο αυτό του Βαγγέλη Πλατέλλα. Ο διεθνής εξτρέμ της ΑΕΚ ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση και επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Επίσης σήμερα στα Σπάτα επέστρεψαν και οι τρεις διεθνής με την εθνική ομάδα της Ελλάδας. Ο Πέτρος Μάνταλος, ο Χρήστος Αραβίδης και ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Κυριακής (11/10) τις υποχρεώσεις τους με την εθνική. Και από σήμερα είναι και πάλι στις προπονήσεις της ΑΕΚ και στη διάθεση του Δέλλα.

Μοναδικό εκκρεμότητα, πλέον, είναι η επιστροφή του Αλάιν Μπαρόχα και του Ρόναλντ Βάργκας από τη Βενεζουελά. Κάτι που δεν θα γίνει πριν από την Πέμπτη (15/10). Ενώ σήμερα προέκυψε και πρόβλημα με τον Δημήτρη Ανάκογλου. Ο μέσος της ΑΕΚ υποφέρει από γαστρεντερίτιδα και παρέμεινε κλινήρης και φυσικά εκτός προπόνησης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ