ΑΕΚ

Με παρουσίες… έκπληξη η αποστολή της ΑΕΚ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Με Γαλανόπουλο, Σιμόες αλλά και Πατίτο, η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (20/9) ματς κυπέλλου με την Λαμία

Μπορεί να ακολουθεί ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ δεν πάει σε ευρύrotationγια το αυριανό (20/9) ματς κυπέλλου με τη Λαμία. Τουλάχιστον ως προς την επιλογή της αποστολής. Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να ξεκουράσει μόνο τον Γιόχανσον και τον Βράνιες, άφησε εκτός του ανέτοιμο ακόμα Κονέ και κατά τα άλλα πήρε όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές.

Ακόμα και τον Σιμόες που μέχρι χθες έκανε ακόμα ατομικό, αλλά και τον Πατίτο Ροντρίγκες, που εξακολουθεί να είναι με το ένα πόδι εκτός ΑΕΚ. Βεβαίως είναι δεδομένο πως στην ενδεκάδα που θα επιλέξει, ο Χιμένεθ θα κάνει αλλαγές σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος με την Λαμία. Ωστόσο δεν θα υπάρξει ευρύrotation. Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τη Λαμία αποτελείται από τους: Ανέστη, Τσιντώτα, Μπακάκη, Τσόσιτς, Τζανετόπουλο, Γκάλο, Βινίσιους, Γιαννούτσο, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλο, Χριστοδουλόπουλο, Κλωναρίδη, Πατίτο, Γιούση, Τρίστασον, Αραούχο, Λιβάγια, Μπακασέτα, Βλαχομήτρο

Στο μεταξύ στα Σπάτα βρέθηκε και ο Κώστας Καμπόλης, προκειμένου να πει «αντίο», μετά την χθεσινή (18/9) λύση της συνεργασίας με την ΑΕΚ. Το κλίμα ήταν έντονα φορτισμένο συναισθηματικά, καθώς ο, πρώην πλέον, προπονητής τερματοφυλάκων, αποχωρεί μετά από επτά ολόκληρα χρόνια. Ο Καμπόλης μπήκε στα αποδυτήρια και χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές δια χειραψίας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σεζόν, αλλά και νίκη στο κυριακάτικο ντέρμπι. Μάλιστα οι ξένοι παίκτες, έδειχναν έκπληκτοι, καθώς δεν γνώριζαν καν πως είχε προκύψει αυτό το «διαζύγιο». Επίσης ο Καμπόλης χαιρέτισε τους φροντιστές, τους φυσιοθεραπευτές, τα μέλη του τεχνικού τιμ και φυσικά τον Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο είχε και ιδιαίτερη συνομιλία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ