ΑΕΚ

Με Ντίντακ αλλά χωρίς Κολοβέτσιο

Με Ντίντακ αλλά χωρίς Κολοβέτσιο
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε τη σύνθεση της αποστολής για το φιλικό με την Ίντερ την Κυριακή (16/8). Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και θα παραμείνει στην Αθήνα.

Η αποστολή της ΑΕΚ θα ταξιδέψει την Κυριακή (16/8) το πρωί στην Ανκόνα για το φιλικό με την Ιντερ και θα επιστρέψει το ίδιο βράδυ αμέσως μετά το ματς. Όμως ο Τραϊανός Δέλλας ήδη από τη σημερινή (14/8) προπόνηση, επέλεξε για την αποστολή για την Ιταλία. Όπως συνηθίζει να κάνει πριν τα επίσημα παιχνίδια.

Του Κώστα Τσίλη

Ο Ντίντακ Βιλά είναι ανάμεσα στις επιλογές του τεχνικού της ΑΕΚ. Παρόλο που έχει προλάβει να κάνει μόλις πέντε προπονήσεις με την ομάδα, ο Ισπανός ακραίος μπακ έχει δείξει σε εξαιρετική κατάσταση και μάλιστα έχει αφήσει άριστες πρώτες εντυπώσεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται ακόμα και στη βασική ενδεκάδα του φιλικού να τον χρησιμοποιήσει ο Δέλλας. Σίγουρα πάντως θα του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Επίσης κανονικά το παρών στην αποστολή για το φιλικό με την Ιντερ, είναι ο Βαγγέλης Πλατέλλας που ξεπέρασε την ταλαιπωρία με τη γαστρεντερίτιδα. Αντίθετα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος που έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, περισσότερο για προληπτικούς λόγους θα μείνει στην Αθήνα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Ιντερ: Μπαρόχα, Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Πλατέλλας, Σβάρνας, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Αρθο, Μπαρμπόσα, Κρισάντους, Γκάλο, Τζιμπούρ, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Ζόριτς, Ντίντακ, Φαγέ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ