ΑΕΚ

Με νέο γυμναστή και δυο πιτσιρικάδες

Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Παραμονή της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, η ΑΕΚ έκανε αλλαγή στον γυμναστή αποκατάστασης και επέλεξε και δυο πιτσιρικάδες για να ακολουθήσουν την αποστολή στο Κίελτσε.

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας κινείται πλέον η ΑΕΚ. Και παραμονή της πρώτης προπόνησης για τη νέα σεζόν αύριο (28/6) στα Σπάτα, η Ένωση προχώρησε σε δυο κινήσεις. Η μια αφορά τον γυμναστή αποκατάστασης.

Το συμβόλαιο του Γιάννη Κεσόγλου, ο οποίος ήταν στο τιμ του Μανόλο Χιμένεθ, λύθηκε κοινή συναινέσει. Και πλέον την θέση αυτή, θα έχει ο Νίκος Πανουργιάς, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και ο Μαρίνος Ουζουνίδης αλλά και ο Χρήστος Καρβουνίδης.

Όσο για την δεύτερη κίνηση της ΑΕΚ, αυτή αφορά τους δυο πιτσιρικάδες που θα ακολουθήσουν την αποστολή της πρώτης ομάδας στο Κίελτσε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Και σήμερα (27/6) υπέγραψαν και επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο 19χρονος τερματοφύλακας (με ύψος 1,90), Παναγιώτης Γκίνης και ο 18χρονος μεσοεπιθετικός, Φοίβος Μπότος, είναι οι εκλεκτοί του Ουζουνίδη για την προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Πολωνία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ