ΑΕΚ

Με νέα εμφάνιση στον τελικό η ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ με νέα εμφάνιση στον αποψινό τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ναι μεν κιτρινόμαυρα, αλλά με μια... παραλλαγή. Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ. (PHOTO)

Μπορεί οι εμφανίσεις που θα χρησιμοποιήσει μια ομάδα να μην παίζουν... μπάλα, αλλά έχουν την δική τους σημασία. Και η αλήθεια είναι πως υπήρχε ένα ζήτημα, για την φανέλα που θα φορούσε η ΑΕΚ στον αποψινό (6/5 - 20.30) τελικό του κυπέλλου.

Κυρίως διότι είναι τυπικά φιλοξενούμενη απέναντι στον ΠΑΟΚ και τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό, ήταν στο ματς πρωταθλήματος στην Τούμπα, στο οποίο είχε υποχρεωθεί να χρησιμοποιήσει την φούξια εμφάνιση. Τώρα αφενός αυτή η εμφάνιση έχει ήδη αποσυρθεί οριστικά, αφετέρου η ΑΕΚ θα ήθελε να παίξει με τις κλασικές κιτρινόμαυρες.

Αυτές με τις οποίες κατέκτησε πέρυσι το τρόπαιο. Όπερ και εγένετο. Εκείνο που αποφασίστηκε είναι να φορέσει τελικά η ΑΕΚ τα κιτρινόμαυρα, αλλά με μια... παραλλαγή, που θα γίνει για πρώτη φορά φέτος. Αντί για μαύρο σορτσάκι, η ΑΕΚ θα χρησιμοποιήσει στον τελικό, κίτρινο. Όπως και κίτρινες κάλτσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο μυαλό των κυπελλούχων
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Με την "γλώσσα" των αριθμών
Μαύρος: "Στόχος της ΑΕΚ του χρόνου το νταμπλ"
Ξέρω τι έκανες στο Κύπελλο
Οι τρεις νίκες της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στους τελικούς του Κυπέλλου
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ