ΑΕΚ

Με Μπουονανότε βασικό και στα άκρα

Με Μπουονανότε βασικό και στα άκρα
INTIME SPORTS

Ο Δέλλας θα ξεκινήσει τον Μπουονανότε στη βασική ενδεκάδα και θα αγωνιστεί ως αριστερό εξτρέμ. Επιστρέφει ο Μάνταλος.

Περισσότερους από έναν λόγους είχε ο Τραϊανός Δέλλας να θεωρεί επιτακτική ανάγκη για την ΑΕΚ να δώσει ένα φιλικό όπως το αυριανό (4/9) στο Αγρίνιο.

Από τον αγωνιστικό ρυθμό που έπρεπε να κρατήσει η ομάδα, παρά την διακοπή του πρωταθλήματος, μέχρι τα αγωνιστικά λεπτά που πρέπει να βάλουν στα πόδια τους συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Με πρώτο και καλύτερο τον Ντιέγκο Μπουονανότε.

Ο Αργεντινός μέσος έχει πάρει ήδη μικρό χρόνο συμμετοχής στα ματς με Πλατανιά και Ξάνθη. Και έδειξε πως χρειάζεται να βάλει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του, προκειμένου να βρει τον ρυθμό του. Γι αυτό και στο αυριανό (4/9) φιλικό με τον Παναιτωλικό, ο Δέλλας θα ξεκινήσει τον Μπουονανότε στη βασική ενδεκάδα. Και μάλιστα όπως φάνηκε και στη σημερινή (3/9) πρωινή προπόνηση, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί ως αριστερό εξτρέμ .

Επίσης εκείνο που έδειξε ο Δέλλας στο σημερινό δίτερμα (στο οποίο αγωνίστηκε ακόμα και ο ίδιος λόγω των πολλών απουσιών), είναι πως στο φιλικό με τον Παναιτωλικό θα ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα τόσο ο Ντίντακ Βιλά, όσο και ο Θέσαρ Άρθο.

Ο Ισπανός ακραίος μπακ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα με Πλατανιά, ενώ με Ξάνθη έμεινε στον πάγκο. Και έχει παίξει μόνο στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με την Ιντερ. Στο Αγρίνιο όμως, θα ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός. Ενώ ο Αρθο έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον θώρακα από το κτύπημα στο φιλικό με την Χάποελ στην Πολωνία. Και επίσης στο σημερινό δίτερμα ήταν στην ομάδα των βασικών μαζί με τον Λαμπρόπουλο.

Η συμμετοχή του Μάνταλου

Στο φιλικό στο Αγρίνιο «φλερτάρει» με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και ο Πέτρος Μάνταλος. Μετά από έξι μήνες. Ο διεθνής μέσος συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων εδώ και περίπου δέκα μέρες. Και σήμερα στο δίτερμα έπαιξε κανονικά αλλά στην ομάδα των «αναπληρωματικών». Προφανώς ακόμα δεν μπορεί να πάρει 90 λεπτά συμμετοχής και ούτε να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Όμως το φιλικό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρει ο Μάνταλος τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά μετά τον τραυματισμό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ