ΑΕΚ

Αποθέωση Μπουονανότε που είναι στην αποστολή για Πλατανιά

Αποθέωση Μπουονανότε που είναι στην αποστολή για Πλατανιά
Μπουονανότε INTIME SPORTS

Με το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα στην αποστολή της θα παραταχθεί η ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Super League, με τον Πλατανιά. Ο Ντιέγκο Μπουονανότε συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα ενώ το μεσημέρι είχε ραντεβού με τον κόσμο μοιράζοντας αυτόγραφα (video).

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης (20/8) η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που διεξήχθη στα Σπάτα. Ο Μιγκέλ Κορδέρο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Πλατανιά (Σάββατο 22/8, ΟΑΚΑ, 21.30).

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Ντιέγκο Μπουονανότε βρίσκεται στην αποστολή και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί. Οι παίκτες που συγκροτούν την αποστολή είναι οι εξής: Μπαρόχα, Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Αρθο, Ντίντακ, Ανάκογλου, Γροντής, Μπαρμπόσα, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Αραβίδης, Κρισάντους, Τζεμπούρ.

Την Παρασκευή (21/8) η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 18.00.

"Χαμός" για Μπουονανότε

Εν τω μεταξύ, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος οι φίλοι της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον Ντιέγκο Μπουονανότε ο οποίος βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο για να υπογράψει αυτόγραφα.

Αποθέωση Μπουονανότε που είναι στην αποστολή για Πλατανιά

Γύρω στα 300 άτομα συγκεντρώθηκαν και αποθέωσαν τον 27χρονο Αργεντινό, με το μεγάλο καλοκαιρινό απόκτημα της Ένωσης να μη χαλάει χατήρι σε κανέναν, βγάζοντας φωτογραφίες, υπογράφοντας φανέλες και δίνοντας αυτόγραφα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ