ΑΕΚ

Με Μπακασέτα, χωρίς Σιμόες η ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μπακασέτας EUROKINISSI SPORTS

Όπως αναμενόταν ο Μπακασέτας μπήκε κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (14/1) με τον ΠΑΣ, αλλά επίσης όπως αναμενόταν, έμεινε εκτός ο Σιμόες.

Ήδη από την χθεσινή (12/1) προπόνηση είχε φανεί πως ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος είχε αποχωρήσει λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο από το ματς του προηγούμενου Σαββάτου (6/1) στο Αγρίνιο, δεν επρόκειτο να χάσει το ματς με τον ΠΑΣ. Όπερ και εγένετο.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά και σήμερα (13/1) και ο Μανόλο Χιμένεθ τον πήρε στην αποστολή για το αυριανό (14/1) ματς. Πιθανότατα πάντως, ο Μπακασέτας δεν θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα.Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Αντρέ Σιμόες. Κάτι που επίσης είχε φανεί από χθες και είχατε ήδη διαβάσει στο Sport24.

Ο Πορτογάλος μέσος ακόμα δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Και από την Δευτέρα (15/1) θα ανεβάσει ρυθμούς, προκειμένου να προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς με την ΑΕΛ στην Λάρισα.

Επίσης εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Τσόσιτς και ο τιμωρημένος Γαλανόπουλος.Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Κονέ, Μασούντ, Κλωναρίδης, Μοράν, Λιβάγια, Αραούχο, Γιακουμάκης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ