ΑΕΚ

Με Μελισσανίδη ο... "θεός"

Με Μελισσανίδη ο... "θεός"
Μαύρος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ θα είναι παρούσα την Τετάρτη (6/9, 20.30) στην παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Θωμά Μαύρου. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Για την ΑΕΚ καταρχήν, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν ο... θεός της απάντησης στην ερώτηση "ποιός, ποιός, ποιός". Αυτός είναι και ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του Θωμά Μαύρου, της οποίας η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη (6/9 - 20.30) στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ.

Σε μια εκδήλωση, που θα δώσει το παρών σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ. Από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μέχρι και τον Μανόλο Χιμένεθ και παίκτες από το τωρινό ρόστερ, αν το επιτρέψουν οι ώρες. Με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Λάκη Νικολάου στο πάνελ αλλά και τον Λευτέρη Παπαδόπουλο σε μια από τις σπάνιες πλέον δημόσιες εμφανίσεις του.

Επίσης στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών και μέλη της οικογένειας του Λουκά Μπάρλου. Άλλωστε για τον Μαύρο, ο "θείος Λουκάς", ήταν δεύτερος πατέρας. Φυσικά θα παρεβρεθούν και παλαίμαχοι αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου. Μετά από την παρουσίαση στην Αθήνα, θα υπάρξουν ανάλογες εκδηλώσεις και σ' άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ