ΑΕΚ

Με Μελισσανίδη ο αγιασμός: "Μιλήστε με την δουλειά σας"

Με Μελισσανίδη ο αγιασμός: "Μιλήστε με την δουλειά σας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με την παρουσία του Μελισσανίδη έγινε ο αγιασμός στην ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Δείτε το μήνυμα που έστειλε στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Λίγες ώρες πριν η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρήσει για την Γαλλία για να δώσει την Πέμπτη (28/7) το πρώτο επίσημο ματς απέναντι στην Σεντ Έτιεν, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα το παρών έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, κάτι που συνηθίζει να κάνει σταθερά κάθε χρόνο. Ήταν και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Άλλωστε δεν είχε ξαναβρεθεί κοντά στην ομάδα, από τότε που ξεκίνησαν οι προπονήσεις.

Ο Μελισσανίδης μπήκε στα αποδυτήρια και αφού πρώτα καλωσόρισε τους "νέους" παίκτες στην οικογένεια της ΑΕΚ, στη συνέχεια έστειλε μήνυμα ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Και αναφέρθηκε ακόμα και στο ευρωπαϊκή μάχη με την Σεντ Ετιέν.

"Γνωρίζετε όλοι ότι οι στόχοι μας είναι υψηλοί και καλείστε να προσπαθήσετε να τους υλοποιήσετε. Χρειάζεται δουλειά και συνεχής προσπάθεια. Μιλήστε και πάλι με τη δουλειά σας. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε ο,τι χρειαστείτε και πιστεύουμε και στην ομάδα και στον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Να έχετε μια καλή και επιτυχημένη σεζόν για να κάνουμε υπερήφανους τους φιλάθλους μας. Καλή επιτυχία στο ευρωπαϊκό σας ξεκίνημα την Πέμπτη. Πιστέψτε το, παλέψτε και μπορείτε να τα καταφέρετε και να επιστρέψετε με ένα κάλο αποτέλεσμα για να προκριθούμε στην έδρα μας. Καλή επιτυχία σας εύχομαι".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ