ΑΕΚ

Με Μελισσανίδη και… κόσμο το γεύμα της ΑΕΚ

Με Μελισσανίδη και… κόσμο το γεύμα της ΑΕΚ
ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με παρόντα τον Δημήτρη Μελισσανίδη και με οπαδούς της ΑΕΚ έξω από το μαγαζί, έγινε το δείπνο του ποδοσφαιρικού τμήματος το βράδυ της Τρίτης (3/5).

Από την στιγμή που είχε αποφασιστεί να γίνει ένα δείπνο σύσφιξης σχέσεων και ενότητας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, ενόψει του τελικού του κυπέλλου, φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείψει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Άλλωστε σκόπευε να βρεθεί κοντά στους ποδοσφαιριστές, ήδη από τότε που έγινε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Και απόψε (3/5) ήταν μια μεγάλη ευκαιρία. Ο Μελισσανίδης πέρασε από τα τραπέζια, "τσούγκρισε" το ποτήρι του με κάθε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ ξεχωριστά και ευχήθηκε και για το Πάσχα που πέρασε, αλλά και για τον τελικό που έρχεται. Αν πάντως η παρουσία του Μελισσανίδη στο δείπνο του ποδοσφαιρικού τμήματος (και αναμεσα σε Μανωλά και Μπάγεβιτς στο τραπέζι), ήταν αναμενόμενη, η έκπληξη ήρθε από τον κόσμο της ΑΕΚ.

Με Ψινάκη και οπαδούς

Δεκάδες οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν έξω από το εστιατόριο στη Νέα Μάκρη και με συνθήματα, πανό, ακόμα και καπνογόνα, αποθέωσαν τους παίκτες και ζήτησαν την κατάκτηση του κυπέλλου. Επίσης μια ακόμα έκπληξη, εκτός ΑΕΚ, περίμενε τον Μελισσανίδη και τους υπόλοιπους "κιτρινόμαυρους". Στο εστιατόριο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης. Και μάλιστα είχε και ένα τετ α τετ με τον Μελισσανίδη, καθώς κάθισε για λίγο στο τραπέζι του.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ