ΑΕΚ

Mε Μάνταλο κόντρα στον Ολυμπιακό η ΑΕΚ

Mε Μάνταλο κόντρα στον Ολυμπιακό η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (02/10), με τον Πέτρο Μάνταλο να βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών" του Γεωργιανού τεχνικού. Εκτός ο Ούγκο Αλμέιδα.

Δεν χρειάστηκε να περιμένει καν μέχρι την τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι, για να επιλέξει ο Τιμούρ Κετσπάγια την αποστολή της ΑΕΚ.

Το τοπίο για τους ετοιμοπόλεμους είχε ξεκαθαρίσει ήδη από τις προηγούμενες μέρες και ο Γεωργιανός τεχνικός, κατά την πάγια τακτική του, επέλεξε τους παίκτες που θα πάνε στο "Γ. Καραϊσκάκης", δυο ημέρες πριν τη σέντρα.

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι κανονικά στην αποστολή και το μόνο ερωτηματικό είναι αν θα ξεκινήσει ή όχι στη βασική ενδεκάδα. Αντίθετα και με τη... βούλα, τέθηκαν νοκ άουτ από το ντέρμπι ο Ούγκο Αλμέιδα και ο Ρόναλντ Βάργκας.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποτελείται από τους: Ανέστη, Μπάρκα, Γκάλο, Μπακάκη, Ντίντακ, Ντίας, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Μανωλά, Σιμόες, Τζανετόπουλο, Γιόχανσον, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Ροντρίγκες, Χριστοδουλοπουλο, Πλατέλλα, Μπακασέτα, Αραβίδη, Πέκχαρτ.

Mε Μάνταλο κόντρα στον Ολυμπιακό η ΑΕΚ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ