ΑΕΚ

Με Μάνταλο (και) στη Λεωφόρο η ΑΕΚ

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έχουν πάθει "πλάκα" όλοι στην ΑΕΚ, με την στάση του Μάνταλου αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο αρχηγός της ΑΕΚ "βλέπει" και Λεωφόρο για το ντέρμπι της Κυριακής (19/11, 19:30) με τον Παναθηναϊκό.

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις εβδομάδες από τότε που έγινε το κακό με τον Πέτρο Μάνταλο. Όμως δεν πρόλαβαν να περάσουν ούτε τρεις ημέρες από την επέμβαση στο γόνατο και ο αρχηγός της ΑΕΚ επέστρεψε και πάλι κανονικά στην ομάδα, έστω και με τις πατερίτσες. Από τότε δεν έχει φύγει ούτε λεπτό, κάτι που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες μέσα στην ομάδα.

Σχεδόν 24 ώρες από τότε που πήρε το εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο Μάνταλος πήγε στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσει το ματς με τη Μίλαν. Μάλιστα όλοι οι συμπαίκτες του έμειναν με ανοικτό το στόμα, όταν είδαν τον αρχηγό να μπαίνει στα αποδυτήρια για να τους συγχαρεί, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Βλέπετε όλοι γνώριζαν, πως σχεδόν απαγορευόταν να βγει ο Μάνταλος από το σπίτι του.

Ενώ από την επόμενη ημέρα κιόλας του παιχνιδιού με τη Μίλαν και πριν καν συμπληρωθούν 48 ώρες από τότε που είχε βγει από το νοσοκομείο, ο αρχηγός της ΑΕΚ ήταν ξανά στα Σπάτα. Κι έκανε και πλάκα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα και σαν να ήταν μια οποιαδήποτε μέρα.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ... ΩΡΑ

Από τότε ο Μάνταλος δεν μένει ούτε… ώρα μακριά από την ομάδα. Και προσπαθεί να λειτουργεί σαν να μην έχει προκύψει ο τραυματισμός. Έστω και αν δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα. Είναι καθημερινά στα Σπάτα και δίνει τον τόνο τουλάχιστον ως προς την ψυχολογική βοήθεια στους συμπαίκτες του. Μάλιστα ο Μάνταλος ήταν παρών και την Τρίτη (14/11), όταν ο Γιάκομπ Γιόχανσον πήγε στα Σπάτα με τις πατερίτσες, μόλις λίγες ώρες μετά τον δικό του σοβαρό τραυματισμό στο ματς της Σουηδίας με την Ιταλία. Και φυσικά ο αρχηγός της ΑΕΚ προσπάθησε να δώσει κουράγιο στον Σουηδό μέσο, που ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Φυσικά και ο Μάνταλος δεν έχασε το χθεσινό (15/11) δείπνο του ποδοσφαιρικού τμήματος στη Γλυφάδα. Ήταν μάλιστα πολύ κεφάτος και μιλούσε για πολύ ώρα με τον Μάρκο Λιβάγια, καθώς είχε καθίσει δίπλα του. Μάλιστα, στο πλάνο του αρχηγού της ΑΕΚ, είναι να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας την Κυριακή (19/11) στη Λεωφόρο και να βρεθεί δίπλα στην ομάδα. Ωστόσο μένει να φανεί αν κάτι τέτοιο είναι και πρακτικά εφικτό. Γενικώς πάντως, ο Μάνταλος είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα, από τις πρώτες μέρες μετά τον τραυματισμό του. Κι έχει εντυπωσιάσει τους πάντες τόσο η στάση του όσο και η συμπεριφορά του αρχηγού της ΑΕΚ, όλο αυτό το δύσκολο διάστημα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ