ΑΕΚ

Με Λαμπρόπουλο στην αποστολή

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από έξι μήνες παρά 4 μέρες, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μπήκε και πάλι σε αποστολή για παιχνίδι, έστω και φιλικό.

Τέσσερις μέρες πριν συμπληρωθεί εξάμηνο από τότε που έκανε την επέμβαση στους χιαστούς, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι και πάλι... ετοιμοπόλεμος. Έστω και για φιλικό παιχνίδι.

Ο Χιμένεθ συμπεριέλαβε τον Έλληνα αμυντικό στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Πάτρα για το αυριανό (5/10 - 19.00) φιλικό με την Παναχαϊκή. Και προφανώς θα πάρει χρόνο συμμετοχής, για να αρχίσει σταδιακά να μπαίνει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Κατά τα άλλα ο Χιμένεθ πήρε για το φιλικό συνολικά 17 παίκτες αλλά και τον Αντρέ Σιμόες. Κάτι που σημαίνει πως ο Πορτογάλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Ντούνης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Τσιβελεκίδης, Μπάμπης, Βλαχομήτρος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Ροντρίγκες, Κλωναρίδης, Αραούχο, Λιβάγια.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έδωσε ξανά το παρών σήμερα (4/10) στα Σπάτα, μετά από δυο μέρες απουσίες στην Ιταλία για να περάσει από εξετάσεις στο χέρι. Ο Ουκρανός στόπερ παρέδωσε στο ιατρικό τιμ τον φάκελο με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στην Ιταλία. Και ξεκίνησε ήδη από σήμερα, ένα πρόγραμμα προσαρμοστικής προπόνησης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ