ΑΕΚ

Με Κονέ στην Καλλιθέα

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αδιάφορο βαθμολογικά είναι το ματς για την ΑΕΚ στην Καλλιθέα (30/11), αλλά ο Χιμένεθ θα δώσει αγωνιστικό ρυθμό σε παίκτες που το χρειάζονται. Γλίτωσε την θλάση ο Τσόσιτς.

Στην βαθμολογία και την οικονομία του ομίλου στο Κύπελλο, το αυριανό (30/11) ματς στην Καλλιθέα είναι αδιάφορο για την ΑΕΚ. Η πρόκριση και η πρώτη θέση έχουν εξασφαλιστεί. Όμως το παιχνίδι έχει την σημασία του για τον Μανόλο Χιμένεθ. Και ας πρέπει πάλι, λόγω της τιμωρίας, να το παρακολουθήσει ο Ισπανός τεχνικός από τα μπουθ.

Ο Χιμένεθ θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το ματς, για να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που χρειάζονται ρυθμό και αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους. Όπως για παράδειγμα ο Παναγιώτης Κονέ ή ο Γιώργος Γιακουμάκης ή ο Βασίλης Μπάρκας ή ακόμα και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Και επομένως θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Ειδικά στην περίπτωση του Κονέ, ο Χιμένεθ πιθανότατα να δώσει ακόμα και ένα ολόκληρο 90άλεπτο. Ο μέσος της ΑΕΚ είναι αυτός που χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλον, να βάλει αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του.

Κατά τα άλλα ο Χιμένεθ έκανε αλλαγές στην αποστολή, αφήνοντας αρκετούς εκτός για ξεκούραση. Όπως τον Λιβάγια, τον Χριστοδουλόπουλο, τον Μπακάκη και τον Λόπες. O Άρνορ Τρίστασον δεν μπήκε στην αποστολή για το Κύπελλο λόγω ενός προβλήματος στον τετρακέφαλο. Να θεωρείται και "κλειδωμένη" η αποχώρησή του τον Γενάρη.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς στην Καλλιθέα: Μπάρκας, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Βινίσιους, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Πατίτο, Μπάμπης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Βλαχομήτρος.

ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΗΝ ΘΛΑΣΗ Ο ΤΣΟΣΙΤΣ

Μέσα στην γενικότερη ατυχία με τους τραυματισμούς στην ΑΕΚ, ο Ούρος Τσόσιτς στάθηκε τυχερός. Υπό την έννοια πως δεν επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι για θλάση στον προσαγωγό. Οι εξετάσεις έδειξαν μια κάκωση. Σίγουρα θα μείνει εκτός και από το ματς της Κυριακής (3/12) με τον Λεβαδειακό.

Από την Δευτέρα (4/12) θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του τραυματισμού του, για να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να προλάβει το ματς της Πέμπτης (9/12) με την Αούστρια στη Βιέννη. Κάτι πάντως που είναι δύσκολο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ