ΑΕΚ

Με Κονέ και Τσιγκρίνσκι στο φιλικό με την Τσουκαρίτσκι

ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΚΟΝΕ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΑΡΑΟΥΧΟ
ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΚΟΝΕ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΑΡΑΟΥΧΟ ICON

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Παναγιώτης Κονέ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι (09/11, 18:30) και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Εκτός από την ξεκούραση από τα συνεχόμενα ματς, το διακύβευμα αυτής της διακοπής για τον Μανόλο Χιμένεθ, είναι να μπουν στην τελική ευθεία επιστροφής στην αγωνιστική δράση, τόσο ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όσο και ο Παναγιώτης Κονέ. Το σημαντικότερο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, θα είναι το αυριανό (9/11) με την σερβική Τσουκαρίτσκι, που θα γίνει στα Σπάτα κεκλεισμένων των θυρών.

Τόσο ο Ουκρανός όσο και ο Έλληνας μέσος είναι στην αποστολή που επέλεξε ο Χιμένεθ και είναι δεδομένο πως θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Και από την εικόνα που θα δείξουν στο γήπεδο, θα κριθεί εν πολλοίς και ο βαθμός ετοιμότητάς τους και κατ' επέκταση ο χρόνος της επιστροφής τους.

Αναλυτικά η αποστολή του φιλικού με τους Σέρβους: Τσιντώτας, Ντούνης, Μπακάκης, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Σιμόες, Μπάμπης, Ροντρίγκες, Κονέ, Βλαχομήτρος, Αραούχο, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αντωνίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ