ΑΕΚ

Με κλειστά χαρτιά ο Πογέτ

Με κλειστά χαρτιά ο Πογέτ
Πογέτ Κορδέρο INTIME SPORTS

Ούτε στην τελευταία προπόνηση πριν από το αυριανό (29/11) ματς με τον Παναιτωλικό, έκανε κάποια δοκιμή σχήματος ο Γκας Πογιέτ. Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ.

Δουλειά στην τακτική και σε επιμέρους στοιχεία στο παιχνίδι της ΑΕΚ που απαιτούν βελτίωση, ο Γκας Πογέτ έκανε καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Το ίδιο και στο πρόγραμμα της σημερινής (28/11) τελευταίας προπόνησης πριν από το ματς με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Όμως δοκιμή ενδεκάδας σε διπλό, ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν έκανε. Ούτε τις προηγούμενες ημέρες, ούτε και σήμερα.

Ο Πογέτ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και οι παίκτες της ΑΕΚ χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες των οκτώ και έπαιξαν μίνι «διπλά» σε μικρό χώρο.

Όσο για τις επιλογές του Ουρουγουανού τεχνικού για την αποστολή, εκπλήξεις δεν υπήρξαν. Ο Ντίντακ Βιλά, που είναι ξανά ετοιμοπόλεμος, είναι και πάλι στην διάθεση του Πογέτ. Ο Ρόναλντ Βάργκας θα εκτίσει την δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές ποινής λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ενώ ο Δημήτρης Ανάκογλου παραμένει εκτός πλάνων του Πογέτ, τουλάχιστον προς το παρόν.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό:

Μπαρόχα, Ανέστης, Άρθο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Ντίντακ, Μπακάκης, Γκάλο, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Κρισάντους, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Μπουονανότε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ