ΑΕΚ

Με Γιόχανσον, Βλαχομήτρο και... "Μάκη" η ΑΕΚ

Με Γιόχανσον, Βλαχομήτρο και... "Μάκη" η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πογέτ πήρε κανονικά τον Σουηδό μέσο για το ματς της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό, όπως και τον νεαρό μεσοεπιθετικό από την Κ20, αλλά και τον Κρισάντους.

Με τέσσερις ποδοσφαιριστές τιμωρημένους (Ντίντακ, Μπαρμπόζα, Βάργκας, Τζεμπούρ) και δυο τραυματίες (Μπακάκης, Σουκουλίνι), ο Γκουστάβο Πογέτ είχε έτσι κι αλλιώς πολύ στενά περιθώρια επιλογών για την αποστολή του παιχνιδιού της Δευτέρας (14/3) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανθρακικό,

Γι αυτό και αναγκάστηκε και τον Γιάκομπ Γιόχανσον να πάρει, έστω για τον πάγκο και να επιστρατεύσει μετά από μήνες τον Κρισάντους, αλλά και να πάρει για πρώτη φορά τον πιτσιρικά Βλαχομήτρο.

Ο Σουηδός μέσος προπονήθηκε χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις στο πόδι. Και έστω και αν δεν υπολογίζεται για το βασικό σχήμα, ο Πογέτ τον πήρε στην αποστολή για να τον έχει ως εναλλακτική λύση.

Επίσης ο Ουρουγουανός τεχνικός, λόγω των απουσιών, ενεργοποίησε μετά από πολύ καιρό τον Μακόλεϊ Κρισάντους. Από τον περασμένο Νοέμβριο ο Πογέτ δεν υπολογίζει τον Νιγηριανό φορ. Όμως αφού δεν έφυγε τον Γενάρη, ο Κρισάντους δίνει κανονικά το παρών στις προπονήσεις της ΑΕΚ και μάλιστα δεν έχει χάσει ούτε μια. Είναι άψογος επαγγελματίες.

Εκτός πάντως από τον "Μάκη", ο Πογέτ πήρε και τον νεαρό Βλαχομήτρο από την ομάδα Κ20, τον οποίο είχε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ακριβώς γι αυτόν τον σκοπό.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανθρακικό: Ανέστης, Μπαρόχα, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Βλαχομήτρος, Μπουονανότε, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Κρισάντους.

Photo Credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ