ΑΕΚ

Με Γιακουμάκη κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Με τον Γιώργο Γιακουμάκη θα ταξιδέψει η ΑΕΚ για τη Λάρισα για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Έλληνας επιθετικός είχε μπει τις τελευταίες ημέρες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το αυριανό ματς (26/10, 19:30).

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν οι Μιχάλης Μπακάκης, Έλντερ Λόπες, Αντρέ Σιμόες Πέτρος Μάνταλος, Μάρκο Λιβάγια για λόγους ξεκούρασης. Παράλληλα, απόντες είναι οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Παναγιώτης Κονέ που δεν βρίσκονται ακόμα στο 100%.

Η αποστολή αποτελείται απ' τους: Τσιντώτα, Ανέστη, Βράνιες, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Τσόσιτς, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλο, Γαλανόπουλο, Ροντρίγκες, Τρίστασον, Γιούση, Γιακουμάκη, Αραούχο, Μπακασέτα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ