ΑΕΚ

Με ευρύ… ανασχηματισμό

Με ευρύ… ανασχηματισμό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολλές αλλαγές για το ματς με τον Λεβαδειακό ετοιμάζει ο Χιμένεθ. Αραούχο, Πατίτο και Χριστοδουλόπουλος παίρνουν ανάσες ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλου με τον Ολυμπιακό. ΤοSport24έχει το ρεπορτάζ.

Μπορεί η λέξη "Ολυμπιακός" να είναι απαγορευμένη στα Σπάτα, τουλάχιστον μέχρι και την Κυριακή (23/4) και ο Μανόλο Χιμένεθ απαιτεί απόλυτη προσήλωση στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Όμως ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει έναν ευρύ ανασχηματισμό στην ενδεκάδα για το παιχνίδι στην Λιβαδειά. Βεβαίως κάποιες από τις αλλαγές είναι υποχρεωτικές, καθώς ο Μάνταλος και ο Σιμόες, θα απουσιάσουν έτσι κι αλλιώς λόγω τιμωρίας. Ωστόσο ο Χιμένεθ έδειξε στη σημερινή (19/4) προπόνηση στα Σπάτα, πως προσανατολίζεται σε… ανακατατάξεις στην γραμμή κρούσης.

Ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε τον Πέκχαρτ στην κορυφή της επίθεσης και τον Βάργκας με τον Αραβίδη στα δυο άκρα. Τον Μπακασέτα σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον φορ και τον Γαλανόπουλο ως παρτενέρ του Γιόχανσον στη μεσαία γραμμή.

Κάτι που σημαίνει πως θα μείνουν στον πάγκο και ο Αραούχο και ο Πατίτο αλλά και ο Χριστοδουλόπουλος, που θα ξεκουραστούν ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Βεβαίως ο Πέκχαρτ είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα, ο Βάργκας πρώτος σε ασίστ και ο Μπακασέτας διεθνής με την εθνική. Είναι παίκτες δηλαδή, που δεν θεωρούνται σε καμία περίπτωση ως… αναπληρωματικοί.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ