ΑΕΚ

Με επιστροφές και μίνι έκπληξη ενόψει Καλλονής

Με επιστροφές και μίνι έκπληξη ενόψει Καλλονής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας υποφέρει από μια ίωση του αναπνευστικού και ο Γκουστάβο Πογέτ προτίμησε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για Καλλονή. Εκτός για λόγους τακτικής ο Μπακάκης, μέσα οι Μπαρμπόζα και Σοϊλέδης.

Το... προβληματάκι της τελευταίας στιγμής δεν έλειψε και πάλι από τον Γκουστάβο Πογέτ, την στιγμή που φαινόταν πως για πρώτη φορά θα έχει λευκό απουσιολόγιο.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας υποφέρει από μια ίωση του αναπνευστικού και ο Ουρουγουανός τεχνικός προτίμησε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή που αύριο (2/4) θα ταξιδέψει για την Μυτιλήνη για το παιχνίδι της Κυριακής (3/4) με την Καλλονή. Πάντως, ο Πογέτ έχει και πάλι στην διάθεση του τον Μπαρμπόζα που εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών αλλά και τον Σοϊλέδη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Μίνι έκπληξη έκανε ο Πογέτ με τον Μιχάλη Μπακάκη. Τον άφησε εκτός αποστολής για λόγους... τακτικής. Και προτίμησε για εναλλακτική λύση στο άκρο της άμυνας, τον νεαρό Βασιλαντωνόπουλο, από τον διεθνή μπακ. Κάτι που προφανώς είναι απορίας άξιο, με δεδομένο πως ο Μπακάκης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Καλλονή: Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ