ΑΕΚ

Με εισιτήριο και η αστυνομία στο ΑΕΚ-Πλατανιάς

Συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων οδηγέιται στο Εφετείο Αθηνών ο 29χρονος συλληφθείς που φέρεται να σχετίζετα με τις αποστολές φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων οδηγέιται στο Εφετείο Αθηνών ο 29χρονος συλληφθείς που φέρεται να σχετίζετα με τις αποστολές φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ακόμα και οι αστυνομικοί που έχουν υπηρεσία στο ΟΑΚΑ, θα πληρώσουν εισιτήριο για το σημερινό (27/11 - 19.30) ματς με τον Πλατανιά.

Μαζική είναι η συμμετοχή στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό από τα εισιτήρια του σημερινού (27/11 - 19.30) ματς με τον Πλατανιά, προκειμένου να ενισχυθούν οι πληγέντες από της πλημμύρες της Δυτικής Αττικής.

Ακόμα και οι αστυνομικοί που θα έχουν υπηρεσία στο ΟΑΚΑ, ζήτησαν να πληρώσουν εισιτήριο. Έγινε σχετικό αίτημα από την ΕΛΑΣ στην ΑΕΚ, προκειμένου να προχωρήσει το σχετικό διαδικαστικό.

Ήδη και οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Ένωσης έχουν παραλάβει και έχουν πληρώσει τα δικά τους εισιτήρια. Ενώ και οι άνθρωποι που θα ακολουθήσουν την αποστολή του Πλατανιά, δεν θα κάνουν χρήση των προσκλήσεων, αλλά θα πληρώσουν εισιτήριο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ