ΑΕΚ

Με Δέλλα η προπόνηση της ΑΕΚ

Με Δέλλα η προπόνηση της ΑΕΚ
Δέλλας INTIME SPORTS

Κανονικά στα Σπάτα βρέθηκε ο Τραϊανός Δέλλας στην αποχαιρετιστήρια προπόνηση του με την ΑΕΚ. Στο πλευρό του ο Στέλιος Μανωλάς.

Ο Τραϊανός Δέλλας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη το απόγευμα και επίσημα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Υπηρεσιακός τεχνικός στην Ένωση αναλαμβάνει ο Στέλιος Μανωλάς με τους ανθρώπους της ομάδας να αναζητούν τον αντικαταστάτη του "κολοσσού" στο εξωτερικό.

Την Τετάρτη το πρωί, πάντως, ο Δέλλας βρέθηκε κανονικά στα Σπάτα ( αυτή τη φορά πήγε δυο ώρες νωρίτερα από την προπόνηση) με σκοπό να αποχαιρετήσει από κοντά τους παίκτες του και να τους μιλήσει.

Εκεί κοντά στις 10:45 οι παίκτες πάτησαν το πόδι τους στο χορτάρι και ξεκίνησε κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ (Σάββατο 24/10, 19:30) με τον Δέλλα να δίνει το πρόσταγμα για τελευταία φορά.

Στο πλευρό του Τράι ο Στάλιος Μανωλάς, με τον οποίο ο Έλληνας τεχνικός είχε μακρά συνομιλία προφανώς για να τον ενημερώσει όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Δέλλας πήγε σε έναν προς έναν στους παίκτες και τους αγκάλιασε, λέγοντας τους πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Ήταν μία όμορφη στιγμή συναισθηματικά φορτισμένη για όλες τις πλευρές.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ