ΑΕΚ

Με Αραβίδη κορυφή στη Λάρισα η ΑΕΚ

Με Αραβίδη κορυφή στη Λάρισα η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τρίτη συνεχόμενη προπόνηση, ο Τιμούρ Κετσπάγια δοκίμασε το ίδιο σχήμα και με τον Χρήστο Αραβίδη στη θέση του φορ και αναμένεται να ξεκινήσει την Δευτέρα (17/10, 19:30) με αντίπαλο τη Λάρισα.

Μέχρι και το φιλικό της προηγούμενης Παρασκευής στην Καλλιθέα, ο Χρήστος Αραβίδης μετρούσε 85 μέρες από την τελευταία φορά που είχε πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα. Τώρα όλα δείχνουν, πως στο ματς "επιβιωσης" για τον Τιμούρ Κετσπάγια, στην Λάρισα, ο διεθνής επιθετικός θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Γεωργιανός τεχνικός στη σημερινή (15/10), για τρίτη συνεχόμενη μέρα, δοκίμασε ακριβώς το ίδιο σχήμα. Το 4-3-3 με τον Μπακασέτα και τον Μάνταλο σε ρόλους εσωτερικών χαφ, με τον Γιόχανσον κόφτη, με τον Πλατέλλα και τον Χριστοδουλόπουλο στα δυο άκρα και φυσικά τον Αραβίδη στην κορυφή.

Μάλιστα ο Αλμέιδα δεν έπαιξε καθόλου σήμερα με τους βασικούς. Προφανώς διότι ο Πορτογάλος φορ, δεν είναι στο 100% της ετοιμότητας του, παρόλο που δεν έχει πλέον ενοχλήσεις στη μέση.

Σίγουρα, ο Κετσπάγια, αν το επιβάλλούν οι συνθήκες του ματς στη Λάρισα, θα τον επιστρατεύσει τον Αλμέιδα. Όμως εκείνο που φαίνεται, είναι πως έχει αποφασίσει να ξεκινήσει με τον Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανέστης: "Να δείξουμε το ατσάλι μας"
Χτύπησε ο Ντίας
Χειρουργήθηκε ο Λέσκοτ
Με Αλμέιδα η αποστολή της ΑΕΚ
Η απολογία του Ροντρίγκες
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ