ΑΕΚ

Με Αραούχο η προετοιμασία της Λας Πάλμας

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο νέος τεχνικός της Λας Πάλμας, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, ζήτησε ο Σέρχιο Αραούχο να κάνει προετοιμασία με την ισπανική ομάδα για να τον αξιολογήσει από κοντά. "Φρένο στην επιστροφή του στην ΑΕΚ", γράφει η "Marca".

Η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο ήταν εξ' αρχής δύσκολη για την ΑΕΚ. Η έλευση του Ιταλού προπονητή, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, στην τεχνική ηγεσία της Λας Πάλμας την κάνει δυσκολότερη, καθώς "φρενάρει" (αυτή τη λέξη χρησιμοποιεί η "Marca") την ενδεχόμενη αποχώρηση του "Τσίνο".

Όπως υποστηρίζεται στο δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας ο νέος τεχνικός της "Ουνιόν" ζήτησε από τον Αργεντινό να κάνει προετοιμασία με τη νησιωτική ομάδα για να τον αξιολογήσει από κοντά.

Με τον πρώην τεχνικό της Λας Πάλμας και νυν της Μπέτις, Κίκε Σετιέν, ο "Τσίνο" δεν είχε μέλλον στη Λας Πάλμας, καθώς οι σχέσεις των δύο ανδρών είχαν οδηγηθεί στα... άκρα. Τώρα, όλα μοιάζουν διαφορετικά.

"Φρένο στην αποχώρηση του Αραούχο από τη Λας Πάλμας. Στην αρχή της εβδομάδας έμοιαζε ξεκάθαρο ότι ο Τσίνο θα επέστρεφε στην ΑΕΚ. Τώρα, η κατάσταση είναι διαφορετική. Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι, ζήτησε ο παίκτης να κάνει προετοιμασία με την ομάδα για να τον δει από κοντά", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ