ΑΕΚ

Με απουσίες απέναντι στη Λαμία η ΑΕΚ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με γεμάτο απουσιολόγιο, η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι της Κυριακής (17/9) με τη Λαμία στο Περιστέρι.

Με πολλές απουσίες, ειδικά στη μεσαία γραμμή, θα χρειαστεί να πάει η ΑΕΚ την Κυριακή (17/9) στο Περιστέρι για το ματς με τη Λαμία. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεση του, για διαφορετικούς λόγους, ούτε τον Αντρέ Σιμόες, ούτε τον Κώστα Γαλανόπουλο, αλλά ούτε και τον Παναγιώτη Κονέ.

Ο Πορτογάλος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις, αυτή την φορά στον δικέφαλο και όχι στους προσαγωγούς όπως την προηγούμενη φορά. Και κρίθηκε προτιμότερο να μην πιέσει το πόδι του.

Ο Γαλανόπουλος ακόμα δεν έχει ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του μετά την πνευμονία που πέρασε. Και από την Δευτέρα (18/9) θα μπορέσει να μπει ξανά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Όσο για τον Κονέ, με δεδομένο πως δεν έχει κάνει κανονική καλοκαιρινή προετοιμασία, κρίθηκε πως δεν πρέπει να πιεστεί. Και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα σταδιακής ενσωμάτωσης, στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης, μέχρι να φτάσει στο 100% της ετοιμότητας του.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τη Λαμία αποτελείται από τους: Ανέστη, Τσιντώτα, Μπακάκη, Βράνιες, Τσόσιτς, Τζανετόπουλο, Γκάλο, Βινίσιους, Λόπες, Γιαννούτσο, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλο, Χριστοδουλόπουλο, Κλωναρίδη, Τρίστασον, Αραούχο, Λιβάγια, Μπακασέτα,

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ