ΑΕΚ

Με Αλμέιδα στο φιλικό με Άρη Λεμεσού

Με Αλμέιδα στο φιλικό με Άρη Λεμεσού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια συμπεριέλαβε τον Ούγκο Αλμέιδα στην αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό της Τετάρτης απέναντι στον Άρη Λεμεσού. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μπορεί η σημερινή (19/7) να ήταν μόλις η δεύτερη προπόνησή του με την ΑΕΚ. Μπορεί ακόμα να έχει δρόμο μπροστά του, μέχρι να φτάσει στο 100% της ετοιμότητας του και να βρει ρυθμό.

Όμως ο Ούγκο Αλμέιδα βγάζει τέτοια διάθεση, που ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν μπορεί να τον αφήσει μόνο με ατομικό πρόγραμμα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ συμπεριέλαβε κανονικά τον Πορτογάλο φορ, στην αποστολή για το φιλικό της Τετάρτης (18:30) με τον Άρη Λεμεσού που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο του Θρασύβουλου στη Φυλή.

Προφανώς και ακόμα ο Αλμέιδα είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Ωστόσο δείχνει διάθεση, ζητάει να παίξει στα «διπλά» και ο Κετσπάγια σκέφτεται να του δώσει λεπτά συμμετοχής στο αυριανό φιλικό. Στην αποστολή επίσης ο τεχνικός της ΑΕΚ πήρε και τον Μανουέλ Ντιας.

Και αυτός θα πάρει χρόνο, παρόλο που και ο Ουρουγουανός ακόμα θέλει χρόνο για να είναι απολύτως έτοιμος. Αντίθετα ο Κετσπάγια δεν πήρε στην αποστολή τον Ανάκογλου, τον Ανδρεόπουλο, τον Ζόριτς και τον Βασιλαντωνόπουλο. Κάτι που δείχνει πως δεν βρίσκονται στους παίκτες που υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Ντίας, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μπαρμπόζα, Βάργκας, Πλατέλλας, Μάνταλος, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Μπακασέτας, Αλμέιδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ