ΑΕΚ

Με Αλμέιδα η αποστολή της ΑΕΚ

Με Αλμέιδα η αποστολή της ΑΕΚ
Αλμέιδα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι απουσίες έφεραν ξανά τον Πορτογάλο φορ, Ούγκο Αλμέιδα, σε αποστολή της ΑΕΚ έπειτα από περίπου 1,5 μήνα.

Το απουσιολόγιο του Μανόλο Χιμένεθ για το αυριανό (23/4) ματς με τον Λεβαδειακό ήταν έτσι κι αλλιώς γεμάτο. Τόσο με τιμωρημένους (Μάνταλος, Σιμόες), όσο και με τραυματίες (Αϊντάρεβιτς, Λαμπρόπουλος), ενώ ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να κάνει και ένα ευρύ ροτέισον και στην ενδεκάδα, ενδεχομένως και στον πάγκο. Και κάπως έτσι επέστρεψε σε αποστολές της ΑΕΚ, μετά από περίπου 1,5 μήνα και ο Ούγκο Αλμέιδα.

Χωρίς πάντως ο Χιμένεθ να υπολογίζει τον Πορτογάλο για το βασικό σχήμα, στο οποίο αναμένεται να επιστρέψει ο Τόμας Πέκχαρτ. Στην αποστολή η οποία θα ταξιδέψει σήμερα (22/4) για την Λιβαδειά, ο Ισπανός τεχνικός πήρε συνολικά 20 παίκτες.

Κάτι που σημαίνει πως θα "κόψει" δυο παίκτες, τελευταία στιγμή. Έτσι κι αλλιώς πάντως, ο Χιμένεθ έχει στο μυαλό του να προφυλάξει ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και τον Αραούχο και τον Χριστοδουλόπουλο και τον Πατίτο και τον Ντίντακ αλλά και τον Τσιγκρίνσκι.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Βινίσιους, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αραούχο, Αραβίδης, Αλμέιδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ