ΑΕΚ

Με αλλαγές στα Χανιά η ΑΕΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Με αλλαγές η αποστολή που επέλεξε ο Μανολο Χιμένεθ για το ματς Κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (9/2) με τον Πλατανιά

Το μήνυμα το είχε στείλει ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ ήδη από την χθεσινή (7/2) του ομιλία στα αποδυτήρια. "Είμαι στεναχωρημένος γιατί κάποιοι θα μένουν εκτός" είπε ο Ισπανός τεχνικός, όπως διαβάσατε στο Sport24. Και με δεδομένο πως υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια, ο Χιμένεθ επέλεξε να κάνει αλλαγές για την αποστολή του αυριανού (9/2) ματς κυπέλλου με τον Πλατανιά.

Για προληπτικούς λόγους άφησε εκτός τον Πατίτο Ροντρίγκες, που έχει και μια φελγμονή στο δάκτυλο του ποδιού, τον Λαμπροπουλο, που έχει μια σύσπαση στο πόδι, τον Χριστοδουλόπουλο για ξεκούραση, αλλά και τους Τσιγκρίνσκι και Αραβίδη που ακόμα ακολουθούν συντηρητικό πρόγραμμα.

Επίσης εκτός αποστολής έμεινε ξανά και ο Αλμέιδα. Παρόλο που ο Πορτογάλος φορ, από την προηγούμενη εβδομάδα, έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Πλατανιά: Ανέστης, Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Βινίσιους, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Γκάλο, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Μεληκιώτης, Αραούχο, Πέκχαρτ, Μπακασέτας

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ