ΑΕΚ

Με 26 παίκτες στην Πολωνία η ΑΕΚ

Με 26 παίκτες στην Πολωνία η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν επιφύλασσε εκπλήξεις ο Τιμούρ Κετσπάγια, όσον αφορά στην αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει για τον Κίελτσε την Τετάρτη (29/6) το πρωί. Δείτε ποιοι είναι οι 26 εκλεκτοί.

Σχεδόν δυο μέρες πριν την αναχώρηση για το Κίελτσε, ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι επιλογές του τεχνικού της ΑΕΚ, δεν έκρυβαν εκπλήξεις. Ο Κετσπάγια επέλεξε 26 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και ο Γαλανόπουλος, που προέρχεται από την Κ20. Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά και ο Βάργκας, παρόλο που ο Βενεζουελάνος φεύγει αύριο (28/6) για το Βέλγιο για να κάνει θρησκευτικό γάμο. Και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο Κίελτσε στις 3 του μηνός. Επίσης εκτός αποστολής είναι και ο Κορδέρο που δεν υπολογίζεται από τον Κετσπάγια.

Αναλυτικά οι 26 που θα ταξιδέψουν την Τετάρτη (29/6) για το Κίελτσε: Ντούνης, Βούρας, Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Μπακάκης, Ντίντακ, Τσιγκρίνσκι, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Μάνταλος, Σιμόες, Ανάκογλου, Ανδρεόπουλος, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Πλατέλλας, Βάργκας, Ζόριτς, Μπαρμπόζα, Πέκχαρτ, Αραβίδης.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ