ΑΕΚ

"Μάχη" ΑΕΚ – Μίντλεσμπρο για τον Κυριαζή

"Μάχη" ΑΕΚ – Μίντλεσμπρο για τον Κυριαζή

Στην ΑΕΚ δεν έχουν σκοπό να αφήσουν εύκολα τον Κυριαζή να αποχωρήσει από το ρόστερ και όπως όλα δείχνουν θα καταθέσει πρόταση ανανέωσης. Σφήνα της Μίντλεσμπρο.

Ο Αντώνης Κυριαζής προέρχεται από τις Κιτρινόμαυρες Ακαδημίες και κατάφερε να κερδίσει την προσοχή των ανθρώπων της Μίντλεσμπρο, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από την παρουσία του στα δοκιμαστικά, όπου κατάφερε να σκοράρει στο φιλικό κόντρα στη Λίντς.

Βέβαια, το γεγονός ότι οι Άγγλοι θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον νεαρό φορ δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα μείνει με σταυρωμένα χέρια, καθώς ήδη ετοιμάζει πρόταση στον Κυριαζή, ώστε να παραμείνει στον Δικέφαλο.

Δίνουν τα τροφεία οι Άγγλοι

Ο Αντώνης Κυριαζής τα τελευταία οκτώ χρόνια αγωνίζεται στην Ένωση, κάτι που σημαίνει ότι η Μίντλεσμπρο θα πρέπει να καταβάλει τα απαραίτητα τροφεία για να τον αγοράσει. Το ποσό αυτό αγγίζει τα 180.000 ευρώ, με τους Άγγλους να είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν χωρίς δεύτερη σκέψη, καθώς πιστεύουν στο ταλέντου του ποδοσφαιριστή της Ένωσης.

Δεν του κόβουν το δρόμο, αλλά…

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να κλείσουν το δρόμο προς την Μίντλεσπρο στον Κυριαζή, ωστόσο δεν θα τον αφήσουν να φύγει χωρίς να δώσουν την μάχη τους.

Ο νεαρός φορ θα περιμένει να τελειώσει το σχολείο το ερχόμενο καλοκαίρι και στη συνέχεια θα αποφασίσει το τι θα κάνει, κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ έχει τον χρόνο της ώστε να καταθέσει την πρότασή της στον Κυριαζή, ο οποίος θα πρέπει να ζυγίσει τα δεδομένα και να αποφασίσει για το μέλλον του.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ