ΑΕΚ

Μαύρος: "Πάμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ"

Μαύρος: "Πάμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ"
Μαύρος, Κωνσταντόπουλος, Κατσικοκέρης, γεύμα INTIME SPORTS

Τη νίκη επί του ΟΦΗ ζήτησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Θωμάς Μαύρος, στην πρόποση που έκανε στο γεύμα της Πέμπτης (20/9) για τους ποδοσφαιριστές. Τι είπε για τους μετόχους αλλά και το μέλλον της Ένωσης.

Ο Θωμάς Μαύρος, το βράδυ της Πέμπτης, παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τιμ και την διοίκηση της ΑΕΚ στο μαγαζί του στον Άλιμο. Ο πρόεδρος της Ένωσης, σαν καλός οικοδεσπότης, μίλησε με όλους τους καλεσμένους του.

Πέρασε από όλους τους ποδοσφαιριστές στην αρχή της βραδιάς και εν συνεχεία πήγε και κάθισε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και το τεχνικό τιμ.

"Μην φοβάστε, να έχετε τσαμπουκά"

Σε ένα από τα πολλά πηγαδάκια, ο Θωμάς θέλησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών: "Μην φοβάστε ρε, έχετε τον κόσμο μαζί σας! Παίξτε με τσαμπουκά και θάρρος", τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του δικεφάλου.

Στην πρόποση της βραδιάς, ο Θωμάς Μαύρος, αφού ευχήθηκε σε όλους υγεία, ζήτησε από τους παίκτες το διπλό στην Κρήτη: "Εύχομαι να έχετε όλοι σας υγεία. Πάμε να κερδίσουμε την Κυριακή τον ΟΦΗ. Να κάνουμε την πρώτη μας νίκη και όλα μετά θα πάρουν τον δρόμο τους"

"Ήθελα να ήξερα πως νιώθουν οι μέτοχοι;"

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε και στους εκπροσώπους του Τύπου, σχολιάζοντας την προσπάθεια που γίνεται, χωρίς να διστάσει να αναφερθεί και στην αδιαφορία των μετόχων.

- Για την πρόποση που θα έκανε για την ΑΕΚ

"Η πρόποση που μπορούμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ΑΕΚ. Μια μεγάλη ομάδα. Να δημιουργήσουμε την ομάδα των ονείρων μας. Αυτά τα παιδιά τα πιστεύω, τα αγαπάω. Εχω το μυαλό μου περισσότερο σε αυτούς, απ' ότι στον εαυτό μου όταν ξεκινούσα. Η καρδιά μου χτυπά πιο δυνατά γι' αυτά τα παιδιά απ' ότι όταν ξεκινούσα εγώ. Αυτό που βλέπει ο κόσμος στο γήπεδο, ξέρω πως ακόμα χρειάζεται μεγάλη βελτίωση. Αλλά θα πρέπει να υπάρχει πίστη και αυτοκριτική. Αυτό που θα ήθελα να τους πω, είναι να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Ο λόγος που μαζευτήκαμε απόψε εδώ είναι για να έρθουμε πιο κοντά ψυχικά. Να είμαστε σαν μια οικογένεια. Εδώ δεν υπάρχει πρόεδρος, προπονητής και λοιπά, αλλά μια μεγάλη οικογένεια".

- Για την προσπάθεια που κάνει αλλά και τους μετόχους

"Είναι γνωστό πως παραλάβαμε μια χιονοστιβάδα από χρέη. Θα ήθελα να ήξερα πως νιώθουν απέναντι στον κόσμο αυτοί που δημιούργησαν αυτά τα χρέη. Εμείς παλεύουμε με οδοντoγλυφίδες να νικήσουμε τον Κινγκ Κονγκ. Το κάνουμε πιστεύοντας πως θα βρεθεί κάποια στιγμή μια λύση. Υπάρχει τώρα αυτή η ευκαιρία. Μακάρι να γίνει και να σωθεί η ομάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ