ΑΕΚ

Ματιές σε Μπαρόχα

Ματιές σε Μπαρόχα

Ο διεθνής με τη Βενεζουέλα γκολκίπερ αρέσει στην ΑΕΚ και η περίπτωση του συνοδεύεται από τις εξαιρετικές συστάσεις που δίδει ο πιθανός συμπαίκτης του και στην Ένωση Ρόναλντ Βάργκας.

Στην Ένωση φουλάρουν για την ενίσχυση της ομάδας στη θέση του τερματοφύλακα και παρά το γεγονός ότι ο Ισπανός Χάβι Βάρας είναι ο βασικός στόχος της ομάδας, είναι αρκετές και οι εναλλακτικές λύσεις που εξτάζονται, με τον Αλεν Μπαρόχα να βρίσκεται επίσης ψηλά στη λίστα με τους γκολκίπερ που απασχολούν τους Κιτρινόμαυρους.

Πρόκειται για διεθνή γκολκίπερ, συμπαίκτη του Βάργκας στην εθνική Βενεζουέλας, ο οποίος ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Καράκας, όμως ψάχνει το μεγάλο βήμα γα την Ευρώπη, με αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας έχει προταθεί στην Ένωση, με τους Κιτρινόμαυρους να τον έχουν στα υπόψιν τους, αν τελικά δεν προχωρήσει το θέμα του Χάβι Βάρας. Είχε εξαιρετικές παρουσίες στο Κόπα Αμέρικα, κέρδισε καλές κριτικές, ωστόσο δεν έχει ιδιαίτερο μπόι (μόλις 1.83).

Ο Μπαρόχα ξεκίνησε την καριέρα του από την Καράκας το 2005, το 2009 απέκτησε επαγγελματικό συμβόλαιο μετρώντας 79 συμμετοχές μέχρι το 2011, όταν και αποχώρησε για μια χρονιά για την Γιανέρος ως δανεικός, με την οποία αγωνίστηκε σε 29 ματς.

Ως και σήμερα συνεχίζει την καριέρα του στην Καράκας, ενώ έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Βενεζουέλας 6 φορές καθώς πρόσφατα κέρδισε τα γάντια του βασικού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ