ΑΕΚ

Μάθημα στο… πάθημα

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΝΔΗ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΝΔΗ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ δουλεύει εντατικά πάνω στο λάθος που στοίχισε περισσότερο απ’ όλα στην ΑΕΚ, στο πρώτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ.

Ίσως πλέον να είναι αργά και η ζημιά που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο στο πρώτο ματς με την ΤΣΣΚΑ, να μην μπορεί να διορθωθεί στην Μόσχα.

Όμως για να διεκδικήσει η ΑΕΚ τις όποιες (λίγες) ελπίδες που έχει, να κάνει την υπέρβαση στην ρεβάνς της Τετάρτης (2/8) στη ρωσική πρωτεύουσα, καταρχήν θα πρέπει να βρει τρόπο να διορθώσει το μεγαλύτερο λάθος που έκανε στο πρώτο παιχνίδι. Εκείνο που της κόστισε και τα δυο γκολ.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σκόραρε δυο φορές από κόρνερ στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Παρόλο που ο Χιμένεθ είχε διαβάσει και είχε επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του, την αποτελεσματικότητα που έχουν οι Ρώσοι, στις στημένες φάσεις.

Πάνω σ’ αυτό το… πάθημα, ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ κάνει εντατικό μάθημα στους παίκτες του. Στην προτελευταία προπόνηση, πριν η αποστολή «πετάξει» για την Μόσχα, ο Χιμένεθ δούλεψε πολύ στις στατικές φάσεις. Και με έμφαση στα λάθη που έγινε στο κόρνερ από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ των Ρώσων.

Ο Ισπανός τεχνικός, με βάση και όσα έγιναν στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, θεωρεί κεφαλαιώδες για την ρεβάνς στην Μόσχα, να λειτουργήσει σωστά η άμυνα της ΑΕΚ, στις στατικές φάσεις της ΤΣΣΚΑ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ