ΑΕΚ

Ματαιώθηκε το ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÁÅÊ / CHAMPIONS LEAGUE / CSKA MOSCOW - AEK (Eurokinissi Sports)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ακυρώθηκε το προγραμματισμένο για την Τετάρτη (9/8) φιλικό ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, λόγω των πολλών προβλημάτων στο "στρατόπεδο" της Ένωσης. Θα διεξαχθεί μόνο αυτό της Πέμπτης (10/8) με τον Πλατανιά.

Πολύ διαφορετικό σχεδιασμό είχε κάνει ο Μανόλο Χιμένεθ για τα φιλικά των δυο επόμενων ημερών και εντελώς ανάποδα έφεραν τα πράγματα οι πολλές απουσίες. Τόσο ανάποδα, που ο Ισπανός τεχνικός υποχρεώθηκε να ζητήσει την ματαίωση του αυριανού (9/8) φιλικού στα Σπάτα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Και έτσι θα γίνει μόνο αυτό της Πέμπτης (10/8) στο ΟΑΚΑ με τον Πλατανιά. Ο Χιμένεθ είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει δυο διαφορετικές ενδεκάδες, σε κάθε ένα από τα δυο φιλικά. Όμως από το αυριανό θα απουσίαζαν λόγω τραυματισμού ο Γιακουμάκης, ο Τζανετόπουλος, ο Γκάλο, ο Λαμπρόπουλος, ο Μπακασέτας και ο Μπάρκας.

Ενώ ο Πατίτο θα βρίσκεται στη Βραζιλία. Ως εκ τούτου δεν έβγαιναν οι δυο διαφορετικές ενδεκάδες και ο Χιμένεθ δεν ήθελε να ταλαιπωρήσει τους ίδιους παίκτες, με δυο φιλικά μέσα σε 24 ώρες. Άλλωστε ήδη κάποιοι παίκτες είναι καταπονημένοι και στις τελευταίες προπονήσεις δεν ανέβαζαν υψηλούς ρυθμούς και έκαναν πιο συντηρητικό πρόγραμμα. Γι' αυτό και ακυρώθηκε το φιλικό στα Σπάτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρόβλημα και με Τζανετόπουλο στην ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ