ΑΕΚ

Μασούντ: "Γι' αυτό επέλεξα το νούμερο 24"

Ο ΣΟΤΖΕΙ ΜΑΣΟΥΝΤ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Ο ΣΟΤΖΕΙ ΜΑΣΟΥΝΤ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σοτζέι Μασούντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και εξήγησε τον λόγο που επέλεξε το νούμερο 24 στη φανέλα.

Άνετος και κυρίως μ' ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη και με την κιτρινόμαυρη φανέλα στα χέρια, ο Σοτζέι Μασούντ έδειχνε να απολαμβάνει τις πρώτες του στιγμές ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Μάλιστα ήδη το μυαλό του Ιρανού μεσοεπιθετικού είχε αρχίσει να πηγαίνει στους στόχους που θέλει να κατακτήσει με τη νέα του ομάδα.

Εξ ου και η επιλογή στο νούμερο της φανέλας. Το "77" που συνήθως παίρνει ο Μασούντ, στην ΑΕΚ είναι κατειλημμένο από τον νεαρό Γιούση κι ο Ιρανός δεν δέχθηκε να κάνει ούτε συζήτηση περί αλλαγής. Επέλεξε το 24 και είχε τον λόγο του. Έναν λόγο που τον εξήγησε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, μαζί με τις πρώτες του σκέψεις.

Για τις απαιτήσεις της ΑΕΚ: "Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές. Βρίσκομαι στην ΑΕΚ που κυνηγά μεγάλα πράγματα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο προσαρμογής μετά θα είναι στις αποφάσεις του προπονητή ποιος θα παίξει".

Για το βάρος να αντικαταστήσει τον Μάνταλο: "Σίγουρα αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη να αντικαταστήσω τον Μάνταλο γιατί είναι μεγάλος παίκτης. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο, ελπίζω να βοηθήσω στην ομάδα. Θέλω να ευχηθώ με την σειρά μου περαστικά στον Μάνταλο και φυσικά περιμένω την στιγμή που θα παίξουμε μαζί, ο ένας δίπλα στον άλλον".

Για την προοπτική να συνεχίσει στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι: "Νομίζω ότι είναι αρκετά νωρίς να μιλάμε για το μέλλον. Θέλω να είμαι 100% αρχικά και να βοηθήσω στην ομάδα. Να μπορέσω να βοηθήσω στην ΑΕΚ αυτό το εξάμηνο πρώτα και μετά θα δούμε τη συνέχεια. Η ομάδα βρίσκεται μέσα τρεις διοργανώσεις. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Είναι το όνειρο κάθε παίκτη να βρίσκεται σε μια μεγάλη ομάδα".

Για την μάχη του τίτλου και το κλειδί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Το κλειδί για τον τίτλο δεν μπορώ να το ξέρω γιατί πάντα ήμουν αντίπαλος της ΑΕΚ. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι ομάδες που κατακτούν τίτλους έχουν ενωμένα αποδυτήρια και συμπαγές σύνολο. Θέλω να μπω στο σύνολο και εγώ και να βοηθήσω την ΑΕΚ να κατακτήσει πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, γι’ αυτό πήρα και το νούμερο αυτό. Είναι σημειολογική η επιλογή".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ