ΑΕΚ

Μασούντ: "Φίλος μου ο Καρίμ, προτιμώ να μιλήσω στο γήπεδο"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μασούντ Σοτζέι μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA, τονίζοντας ότι είναι φίλος του ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά προτιμά να μιλήσει στο γήπεδο. Τι δήλωσε ο MVP του αγώνα, Έλντερ Λόπες.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Μασούντ Σοτζέι μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ ( 2-0) και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις μάχες με τον Ολυμπιακό και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, τον οποίον χαρακτήρισε φίλο του, αλλά ο ίδιος θα προτιμήσει να μιλήσει μέσα στο γήπεδο το επόμενο δεκαήμερο, όταν η Ένωση και ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν δυο φορές για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μασούντ:

"Έχω εξηγήσει ότι έχω διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και βοηθάει την ομάδα αλλά έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με εμένα, που προσπαθώ παράλληλα να τη βοηθήσω με τον τρόπο μου. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ΑΕΚ, ό,τι μου ζητάει ο προπονητής μου προκειμένου να ενσωματωθώ γρήγορα και να βοηθήσω την ομάδα μου.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι εγώ ως νέος παίκτης οφείλω να μάθω τα ατομικά χαρακτηριστικά των συμπαικτών μου, να τους γνωρίσω, θα μου πάρει λίγο χρόνο παραπάνω αυτό μέχρι να βρούμε χημεία και να βγαίνουν εύκολα οι συνεργασίες μεταξύ μας. Είναι βέβαιο ότι η ΑΕΚ είναι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Έχω πει ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό κάθε μέρα στην προπόνηση, όλοι θέλουμε να δουλεύουμε σκληρά και καθημερινά προκειμένου να κερδίζουμε χρόνο συμμετοχής.

Ο προπονητής αποφασίζει ποιοι 11 θα παίξουν σε κάθε αγώνα, με τις αλλαγές είμαστε το πολύ 14, αυτό σε εισαγωγικά ίσως είναι μια αδικία, αλλά παράλληλα και ο κανόνας το ποδοσφαίρου. Έτσι, ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να δίνει όλη την εβδομάδα τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου να επιλεχθεί. Όσον αφορά στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, είναι φίλος μου, πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά αυτή τη στιγμή προτιμώ να μιλήσω στο γήπεδο, μέσα στις επόμενες 10 ημέρες.

Σχετικά με την εθνική Ιράν, δεν μπορώ να δώσω μια απλή απάντηση για αυτό το ζήτημα, θα μπορούσαμε να συζητάμε μια ολόκληρη μέρα για τα όσα αισθάνομαι. Για να μην αποφύγω την ερώτησή σας, εγώ προσπαθώ να δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις προκειμένου να είμαι έτοιμος και βαθιά μέσα μου εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να φορέσω ξανά τη φανέλα της Εθνικής της πατρίδας μου στο μέλλον".

Λόπες: "Σοβαρά και να κάνουμε το παιχνίδι μας με τον Ολυμπιακό"

Με τη σειρά του, ο Έλντερ Λόπες αναδείχθηκε MVP στο ματς και μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι με την απόλυτη σοβαρότητα θα πρέπει να παίξουν κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ πρόσθεσε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους στο "Γ. Καραϊσκάκης", αν θέλουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

"Να πάμε στο επόμενο παιχνίδι μετά από αυτή τη νίκη με απόλυτη σοβαρότητα, πήραμε απόψε τρεις βαθμούς, οι οποίοι είναι σημαντικοί για την προσπάθειά μας, δεν έχει διαφορά κανένα παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να μπούμε σοβαρά και να κάνουμε το παιχνίδι μας στους αγώνες με τον Ολυμπιακό που ακολουθούν, για να πάρουμε αυτό που θέλουμε", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λόπες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ