ΑΕΚ

Μασούντ: "Έχω έρθει για να κάνουμε μεγάλα πράγματα στην ΑΕΚ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος αναδείχθηκε MVP του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, εξέφρασε τη χαρά του για το βραβείο, στάθηκε στον τρόπο που τον έχουν υποδεχθεί οι συμπαίκτες του, ενώ τόνισε πως στόχος του είναι να κάνει μεγάλα πράγματα με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ και με συνολικό σκορ 5-0 πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ένωση, ο Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος προσέφερε μία εξαιρετική ασίστ στον Έλντερ Λόπες, ενώ γενικότερα είχε μία πολύ καλή παρουσία, με αποτέλεσμα να πάρει το βραβείο του MVP.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσής του, ο Ιρανός μεσοεπιθετικός εξέφρασε τη χαρά του για το ιδανικό ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα, στάθηκε στον τρόπο που τον έχουν υποδεχθεί οι συμπαίκτες του, ενώ τόνισε πως στόχος του είναι να κάνει μεγάλα πράγματα με τη φανέλα του "Δικεφάλου".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα θα μου είναι αξέχαστο αυτό το πρώτο βραβείο που παίρνω στη νέα μου ομάδα. Κανονικά δε θα έπρεπε να το πω, αλλά θα το πω: θα δίνω τα πάντα σε κάθε παιχνίδι κι αν είναι δυνατόν να μπορώ να βγαίνω ΜVP. Αυτό που όμως θέλω περισσότερο είναι βοηθάω την ομάδα μου όσο το δυνατόν πιο πολύ και να γνωρίζω τους συμπαίκτες μου, τον τρόπο παιχνιδιού τους, έτσι ώστε και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω περισσότερο".

Για το ότι φάνηκε "δεμένος" με τους συμπαίκτες του και σαν να παίζει στην ΑΕΚ χρόνια: "Ένιωσα άνετα γιατί αυτό οφείλεται στα υπόλοιπα παιδιά. Ένιωσα ότι με δέχθηκαν πολύ γρήγορα. Θέλω να ενσωματωθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται και γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Θα ήθελα να επαναλάβω ότι το καλό και ευχαριστώ οφείλεται στους υπόλοιπους συμπαίκτες μου".

Για το αν έχει… κάβα κι άλλες ασίστ και στα υπόλοιπα ματς: "Είναι σίγουρο ότι θα δώσω κι άλλες. Όπως είπα και πριν ήρθα εδώ για να βοηθήσω. Χρειάζομαι παιχνίδια για να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Γιατί έχω έρθει για να κάνουμε σημαντικά και μεγάλα πράγματα όλοι μαζί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ