ΑΕΚ

"Μασκοφόρος" για το ντέρμπι ο Μάνταλος

"Μασκοφόρος" για το ντέρμπι ο Μάνταλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, θα φορέσει ειδική μάσκα για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, πιθανότατα φτιαγμένη στην Ιταλία

Από τις πρώτες στιγμές μετά την επέμβαση στη μύτη, ο Πέτρος Μάνταλος συζητούσε με τους γιατρούς, τον τρόπο που θα μπορούσε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην αγωνιστική δράση.

Με το μυαλό του αρχηγού της ΑΕΚ να είναι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η λύση που έχει προκριθεί, είναι η προστατευτική μάσκα στη μύτη.

Πρόκειται για μια ειδική μάσκα που χρησιμοποιείται σ' αυτές τις περιπτώσεις και μάλιστα πιθανότατα θα είναι και εισαγωγής, από ιταλική εταιρία. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της Ώρα των Σπορ, ο Μάνταλος θα κάνει ταξίδι αστραπή στην Ιταλία, προκειμένου να παρθούν τα μέτρα και να φτιαχτεί η μάσκα πάνω του. Βεβαίως μένει να φανεί πότε ο αρχηγός της ΑΕΚ θα μπορέσει, έστω και με την μάσκα, να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, χωρίς ο ίδιος να αισθάνεται ανασφάλεια.

Πάντως ο Μάνταλος θέλει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του, για να εξαντλήσει τις πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ