ΑΕΚ

Μαρτίνεζ και Βιγιαφάνες!

Μαρτίνεζ και Βιγιαφάνες!
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η ΑΕΚ έχει ήδη συζητήσει με τον Παναιτωλικό την απόκτηση των δύο Αργεντινών. Σιγή ιχθύος στην ομάδα του Αγρινίου καθώς προέχει η προσπάθεια για τα πλέι οφ. Ποια είναι τα δεδομένα για τις δύο περιπτώσεις.

Η επιθυμία της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Νικολάς Μαρτίνες είναι εκτός από δεδομένη και γνωστή. Ο αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού θεωρείται ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να «κουμπώσει» ιδανικά στο αγωνιστικό σκεπτικό της Ένωσης και στα θέλω του Τραϊανού Δέλλα και η συζήτηση για την απόκτησή του είναι σε προχωρημένο στάδιο. Ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αγρινίου που απασχολεί την Ένωση.

Ο Λούκας Βιγιαφάνες, συμπατριώτης του Μαρτίνες, έχει επίσης μπει καιρό τώρα στο στόχαστρο της ΑΕΚ η οποία παρακολουθεί τη δράση και την εξέλιξή του. Τα έξι γκολ σε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα αλλά και το νεαρό της ηλικίας του (είναι 24 ετών και έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Αργεντινής), καθιστούν την περίπτωσή του ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα.

Ο Παναιτωλικός γνωρίζει το ενδιαφέρον της Ενωσης και για τους δύο παίκτες, αλλά για ευνόητους λόγους τηρεί σιγή ιχθύος. Και αυτό θα συνεχίσει να κάνει όσο η ομάδα βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ και έχει μπροστά της να κυνηγήσει έναν πρωτόγνωρο για εκείνη στόχο, αυτόν της εξασφάλισης συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Βέβαια, όποια ομάδα το επιθυμεί...

... αποκτά και τους δύο ποδοσφαιριστές ως πακέτο καταβάλλοντας τα χρήματα που προβλέπονται από τα «buy out» στα συμβόλαιό τους. Η ρήτρα για τον Μαρτίνες αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο εκείνη για τον Βιγιαφάνες είναι σαφώς μικρότερη, έχει συμφωνηθεί από τις δύο πλευρές στις 300.000 ευρώ. Στην ΑΕΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο να γίνει μία συνολική πρόταση, μικρότερη από το 1,3 εκατ. ευρώ που προβλέπουν συνολικά τα «buy out» και καταθέτοντας ρευστό να αποκτηθούν και οι δύο ποδοσφαιριστές.

Η υπόθεση του Βιγιαφάνες «τρακάρει» βέβαια με εκείνη του Βραζιλιάνου Λούκα της Κρισιούμα για την απόκτηση του οποίου ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ετοιμάζει ταξίδι. Ίσως όμως στην ΑΕΚ να έφτασε και η πληροφορία που ταξιδεύει από τη χώρα του καφέ, σύμφωνα με την οποία ο πατέρας του Λούκα εξέφρασε ανησυχία για τον ενδεχόμενο ερχομό του υιού του στην Ελλάδα, λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα. Εξέλιξη η οποία ενδέχεται να ορθώσει εμπόδια σε αυτή την υπόθεση.

Εν κατακλείδι, η Ένωση είναι πολύ ενεργή στο να αποκτήσει τους δύο Αργεντινούς του Παναιτωλικού και η ομάδα του Αγρινίου σαφώς και είναι ενήμερη. Ακόμα και διαψεύσεις (επίσημες ή μέσω κύκλων) να προκύψουν, όπως είχε συμβεί πέρυσι με την περίπτωση του Μιχάλη Μπακάκη όταν το Sport24.gr αποκάλυψε την απόκτησή του (και επιβεβαιώθηκε το επόμενο πρωί!), η αλήθεια είναι μία:

Οι Μελισσανίδης και Κωστούλας διατηρούν άριστες σχέσεις και έχουν ήδη μιλήσει για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Δείτε video με ορισμένες από τις καλύτερες ενέργειες τους στο πρωτάθλημα:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ