ΑΕΚ

Μαρούπα: "Καμία επίπτωση στην ΑΕΚ και στον Μελισσανίδη"

Μαρούπα: "Καμία επίπτωση στην ΑΕΚ και στον Μελισσανίδη"

Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ειρήνη Μαρούπα, εξήγησε τους λόγους που ψήφισε υπέρ της σύνδεσης του Δημήτρη Μελισσανίδη με την ΑΕΚ και τον κάλεσε να μιλήσει με τη γλώσσα της αλήθειας.

Η Ειρήνη Μαρούπα ήταν ένα από τα τέσσερα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητικού, τα οποία έκριναν ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασκεί διοίκηση στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Επειδή δέχτηκε αρκετές επιθέσεις, η Μαρούπα επέλεξε να αιτιολογήσει την απόφαση της και κάλεσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αναλάβει φανερά τη θέση του.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Ειρήνης Μαρούπα στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook:

"Χθες η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού πήρε απόφαση, με οριακή πλειοψηφία 4 έναντι 3 ότι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανιδης είναι διοικητής της ΑΕΚ. Το γεγονός τούτο προκύπτει από δηλώσεις, πράξεις, και θέσεις και του ιδίου, αλλά και συνεργατών του, όπως ο ίδιος το έθεσε. Η ιστορική ομάδα ΑΕΚ που όλοι αγαπάμε δεν θα πάθει απολύτως τίποτα καθώς ουδέποτε από κανέναν τέθηκε ζήτημα ιδιοκτησιακής ή μετοχικής της σύνθεσης ή εικονικότητας αυτών. Επίσης ούτε ο κ. Μελισσανίδης έχει ουδεμία συνέπεια εκ του γεγονότος αυτού.

Μάλιστα όπως ο ίδιος δήλωσε στην επιτροπή το γεγονός ότι πάρα πολλοί αναφέρονται σε αυτόν ως διοικητικό ηγέτη ή αφεντικό κοινώς της ΑΕΚ καθόλου δεν το εκθέτει, αλλά του περιποιεί τιμή όπως η ίδια πιστεύω. Μην φοβάστε την αλήθεια. Η αλήθεια σώζει. Και ελπίζω ο κ. Μελισσανίδης να συνεχίσει στην ΑΕΚ να την βοηθήσει να κατακτήσει την θέση που της αξίζει σε ένα υγιές, καθαρό ποδόσφαιρο, και να βοηθήσει στην πραγματική κάθαρση του επαγγελματικού αθλητισμού".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ