ΑΕΚ

Μανωλάς: "Όλα τα μπράβο στους παίκτες"

Μανωλάς: "Όλα τα μπράβο στους παίκτες"
Μανωλάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Στέλιος Μανωλάς, έδωσε όλο το μερίδιο της πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου στους ποδοσφαιριστές του. Τι ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο στον ημιτελικό.

Όπως ακριβώς έκανε και στα αποδυτήρια του γηπέδου του Περιστερίου, αγκαλιάζοντας τους ποδοσφαιριστές του και δίνοντας συγχαρητήρια για την πρόκριση, έτσι έπραξε και...δημοσίως ο Στέλιος Μανωλάς. Ο τεχνικός της ΑΕΚ απέδωσε όλα τα εύσημα για την παρουσία στον τελικό, στους παίκτες του.

Συνολικά για όλη την προσπάθεια που έχουν καταβάλει μέχρι τώρα. Και παρόλο που ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει σκεφτεί καθόλου τον τελικό, τόνισε πως το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και επομένως ένα τέτοιο ματς θα πρέπει να γίνει με κόσμο.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και έναν καλό προπονητή, που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα μας. Και ατομικά και ομαδικά. Στο πρώτο ματς είχαμε καλή εικόνα και θα μπορούσε να είχε τελειώσει εκεί το ματς. Ήρθαμε εδώ, για να πετύχουμε ένα γκολ και να κερδίσουμε. Κάναμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και χάσαμε ευκαιρίες. Σε μια ανύποπτη φάση δεχθήκαμε το γκολ. Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα.

Προς στιγμήν χάσαμε το κέντρο. Όμως αλλάξαμε τον σχηματισμό μας και ξαναπήραμε τα ηνία του αγώνα. Το περίμενα πως θα έρθει το γκολ και ήρθε. Στα δυο ματς η εικόνα της ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη και δικαιούται την πρόκριση. Συγχαρητήρια στα παιδιά, που έφεραν την ομάδα μέχρι εδώ. Τους αξίζουν τα συγχαρητήρια. Εμείς οι προπονητές απλώς προσπαθούμε να αναδείξουμε το ταλέντο που δεδομένα έχουν oι παίκτες».

Για τον τελικό του κυπέλλου: «Δεν έχω σκεφτεί καθόλου τον τελικό του κυπέλλο. Τώρα θα απολαύσουμε αυτή την πρόκριση και μετά θα σκεφτούμε τον τελικό».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Τζεμπούρ στην αρχική ενδεκάδα και για τα συστήματα: «Όλοι οι παίκτες είναι υποψήφιοι. Εγώ ζητώ από τους παίκτες μου να προπονούνται σαν να παίζουν και να παίζουν όπως προπονούνται. Η ομάδα έχει δουλέψει και με τον Δέλλα και με τον Πογέτ, δυο σχηματισμούς».

Για το γεγονός πως ο τελικός πάει για να γίνει χωρίς κόσμο: «Δεν υπάρχει τέτοια απόφαση για μένα. Μακάρι να γινόταν με κόσμο ο τελικός. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Ο Φάντροκ έλεγε πως το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι από την πλευρά μας. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ