ΑΕΚ

Μανωλάς: "Να μείνουμε ήρεμοι"

Μανωλάς: "Να μείνουμε ήρεμοι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαχείριση της αβεβαιότητας προσπαθεί να κάνει ο Στέλιος Μανωλάς και να κρατήσει τους παίκτες της ΑΕΚ συγκεντρωμένους για τα playoffs και τον ενδεχόμενο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ήδη από την περασμένη Παρασκευή (6/5) το απόγευμα, όταν και είχε οριστικοποιηθεί η αναβολή του τελικού κυπέλλου, το κλίμα στα Σπάτα ήταν περίεργο. Και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν εμφανώς επηρεασμένοι απ' αυτή την εξέλιξη.

Ακολούθησε το ρεπό του Σαββάτου (7/5), αλλά και στη σημερινή (8/5) προπόνηση, το κλίμα δεν είχε αλλάξει κατά πολύ. Ουσιαστικά ξεκίνησε πλέον η προετοιμασία για το ματς της Τετάρτης (11/5) στην Τούμπα για την πρεμιέρα των πλέι οφ. Και βασικό μέλημα του Στέλιο Μανωλά, είναι να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του συγκεντρωμένους στη δουλειά στο γήπεδο και απερίσπαστους από τις εξελίξεις.

Γι αυτό και πριν ξεκινήσει η σημερινή προπόνηση, ο τεχνικός της ΑΕΚ έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του "Θα πρέπει εμείς να είμαστε ήρεμοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ότι και να γίνει. Είμαστε καλά δουλεύουμε σωστά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Παίζουμε στην Θεσσαλονίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα, αλλά ξέρετε πως και εμείς είμαστε πολύ καλή ομάδα. Και θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη" τόνισε μεταξύ άλλων ο Μανωλάς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ