ΑΕΚ

Μανωλάς: "Μια ομάδα που την χαιρόμουν"

Μανωλάς: "Μια ομάδα που την χαιρόμουν"
INTIME SPORTS

Μιλώντας στους παίκτες της ΑΕΚ ο Στέλιος Μανωλάς, είπε πως απόλαυσε πολύ από τον πάγκο το 5-1 με τον Ηρακλή, όπως βέβαια και ο κόσμος της ομάδας. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υπηρεσιακός προπονητής της "Ένωσης".

Ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια έκανε η ΑΕΚ απέναντι στον Ηρακλή. Σίγουρα το πιο παραγωγικό. Και το ματς αυτό το απόλαυσε και ο κόσμος, αλλά ακόμα και ο Στέλιος Μανωλάς από τον πάγκο.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός το παραδέχθηκε αυτό και στους ποδοσφαιριστές του, στην ομιλία που έκανε στα αποδυτήρια στη σημερινή (25/10) προπόνηση. Πάντως ο Μανωλάς έκανε αναφορά και στα δυο κρίσιμα ματς που ακολουθούν για την ΑΕΚ.

"Θέλω σας δώσω συγχαρητήρια για το παιχνίδια που κάνατε. Ήταν πολύ καλό. Είχατε ηρεμία στο παιχνίδι σας, είχατε ρυθμό και παίξατε ωραίο ποδόσφαιρο. Κάνατε 17 τελικές, βάλατε πέντε γκολ και θα μπορούσατε να βάλετε και περισσότερα.

Από τον πάγκο είδα μια ομάδα που πραγματικά την χαιρόμουν να την βλέπω. Βεβαίως δεν σημαίνει ότι πετύχατε κάτι. Μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ δεν πρέπει να μένει σ' ένα αποτέλεσμα. Δεν έχει αυτό το περιθώριο.

Μέσα στην εβδομάδα έρχονται δυο σημαντικά παιχνίδια και θα πρέπει να τα διαχειριστείτε και αυτά σωστά και όπως πρέπει", ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ