ΑΕΚ

Μανωλάς: "Η ευθύνη είναι βαριά"

Μανωλάς: "Η ευθύνη είναι βαριά"
Μανωλάς Στέλιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέλιος Μανωλάς τόνισε πως το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο ήταν κακό, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το πείσμα που έβγαλαν.

Ο Στέλιος Μανωλάς ανέλαβε την ομάδα στην αφετηρία μιας διαδρομής, που θα κρίνει όλους τους στόχους της φετινής ΑΕΚ.

Ευθύνη βαριά. « Την αναλαμβάνω» τονισε ο Μανωλάς, που ξεκαθάρισε πως αφενός η ομάδα θα κυνηγήσει και τους δυο στόχους που έχει, χωρίς να επιλέξει και πως στο τέλος της σεζόν δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Πάλι, δεύτερη φορά, έκανα προπόνηση, δέχθηκα τηλέφωνο, φεύγει ο προπονητής, τα μάζεψα και πήγα ξενοδοχείο. Έπρεπε να δουλέψω με την ψυχολογία, αλλά ήταν σωστό να κάνουμε και το πρωί μια προπονησούλα και αυτό βγήκε σε καλό. Σε μια κρύα από πλευράς ατμόσφαιρας, παιχνίδι και είναι πολύ κακό. Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Νομίζω πως από το πρώτο λεπτό είχαμε τον έλεγχο και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ. Η εικόνα της ομάδας ήταν καλή, απέναντι σε μια καλή ομάδα και σ’ έναν προπονητή που ήξερε καλά την ομάδα μας. Το αποτέλεσμα είναι καλό, θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε δει ανατροπές τελευταία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πρέπει να βρεθούμε και στην ρεβάνς σε καλή μέρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά.

Έβγαλαν και πείσμα και εγωισμό και ήταν πειθαρχημένοι και οργανωμένοι. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Είναι τέλος περιόδου και μπαίνουμε σε μια φάση που δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή διαχείριση, να φρεσκαριστούν οι ποδοσφαιριστές και έρχονται παιχνίδια ανά τρεις μέρες και θα χρειαστεί όλο το ρόστερ. Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη. Την παίρνω την ευθύνη. Το ξαναλέω όμως, πως δεν θα συνεχίσω. Εύχομαι να μην ξαναχρειαστεί. Να βρει η ΑΕΚ έναν προπονητή που θα μείνει για πολλά χρόνια. Θεωρώ πως είναι πετυχημένη η φετινή χρονιά. Μετά από δυο χρόνια μαυρίλας, δεν είναι εύκολο. Δεν είναι εύκολο να κτιστεί τόσο γρήγορα. Βήμα το βήμα. Θα πρέπει να είναι οικογένεια η ΑΕΚ".

Για το αν προτιμά κύπελλο ή πρωτιά στα πλέι οφ, είπε:

"Η ΑΕΚ δεν μπορεί να διαλέγει στόχους. Πρέπει να κυνηγάει ότι κινείται. Ετσι έχει μάθει η ομάδα. Άλλες φορές το πετύχαινε, άλλες όχι. Αλλά πρέπει να κυνηγά όλους τους στόχους".

Για την αλλαγή θέσης του Μάνταλου, είπε:

"Ο Μάνταλος είναι μεγάλος παίκτης και έχει να βγάλει πολλά πράγματα. Κάτι σαν τον Τσιάρτα σε φαντασία και ποιότητα. Είναι από τα παιδιά που μπορούν να αποτελέσουν τον κορμό, για να γίνει η ΑΕΚ αυτή που ήταν στο παρελθόν".

Για την εικόνα της ΑΕΚ στη Λιβαδειά, τόνισε:

"Στην Λιβαδειά δεν ήταν κακή η ΑΕΚ. Αυτά που έγιναν, γίνονται κάθε 100 χρόνια. Η ΑΕΚ έκανε πολλές ευκαιρίες".

Photo Credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ