ΑΕΚ

Μανωλάς: "Από τώρα μέσα σας το κύπελλο"

Μανωλάς: "Από τώρα μέσα σας το κύπελλο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Στέλιος Μανωλάς έβαλε ήδη από την προπόνηση της Τετάρτης τους παίκτες του σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Ελλάδας. Πάσχα στα Σπάτα για τους παίκτες της Ένωσης.

Με πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου πήγαν σήμερα (27/4) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα για προπόνηση. Και πλέον η... κούπα και το ματς της εβδόμης Μαίου, αποτελεί το βασικό θέμα συζήτησης. Μάλιστα ο Στέλιος Μανωλάς έβαλε ήδη από σήμερα τους παίκτες του όχι απλώς σε ρυθμούς τελικού, αλλά τους ζήτησε στα αποδυτήρια να πιστέψουν στο τίτλο.

"Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια για την πρόκριση στον τελικό. Το αξίζατε. Το κύπελλο είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος θεσμός στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ το έχει κατακτήσει ήδη πολλές φορές. Και μπορεί να το ξανακάνει. Αυτό να το βάλετε πολύ καλά από τώρα μέσα σας. Από τώρα να βάλετε στο μυαλό σας, πως μπορείτε να κερδίσετε το κύπελλο. Από τώρα δουλεύουμε γι αυτό το κύπελλο. Τον Ολυμπιακό τον έχουμε κερδίσει ήδη μια φορά φέτος και μπορούμε να το ξανακάνουμε. Αλλά το σημαντικό είναι να βάλετε από τώρα μέσα σας και να το πιστέψετε πως μπορείτε να πάρετε αυτό το κύπελλο" τόνισε μετάξυ άλλων ο Στέλιος Μανωλάς.

Πάσχα στα... Σπάτα

Το γεγονός μάλιστα πως ο χρόνος είναι περιορισμένος μέχρι και τον τελικό του κυπέλλου, ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν θέλει να χάσει ούτε μέρα δουλειάς. Ακόμα και μέσα στο Πάσχα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει βγάλει ο Μανωλάς, η πρόβλεψη για ρεπό είναι μόνο την Κυριακή του Πάσχα. Μεγάλο Σάββατο υπάρχει πρωινή προπόνηση και Δευτέρα του Πάσχα απογευματινή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ