ΑΕΚ

Μάνταλος: "Με βοήθησε η τύχη στο γκολ"

Μάνταλος: "Με βοήθησε η τύχη στο γκολ"
INTIME SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για το τρομερό γκολ που πέτυχε, τονίζοντας ότι τον βοήθησε η τύχη, καθώς ήθελε να κάνει σέντρα. Διαβάστε τι είπε μετά το 0-2 στα Χανιά.

Η ΑΕΚ νίκησε 0-2 τα Χανιά στην Κρήτη και το πρώτο γκολ σημειώθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση με τον Πέτρο Μάνταλο. Ο ίδιος έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και είπε πως τον βοήθησε η τύχη για να καταφέρει να σκοράρει.

"Σίγουρα είναι μία καλή ομάδα τα Χανιά. Έχουμε δύσκολο έργο. Στο πρώτο μέρος ήμασταν νευρικοί. Στο δεύτερο μέρος παρουσιαστήκαμε πολύ καλύτεροι από το πρώτο. Πήραμε τη νίκη και πετύχαμε το απόλυτο που ήταν ο στόχος μας.

Η αλήθεια είναι πως ήθελα να κάνω σέντρα. Η μπάλα πήγε πιο ψηλά και πήγε μέσα", τόνισε αρχικά ο σκόρερ της Ένωσης και συνέχισε σχετικά με το εάν είναι ο ηγέτης της ομάδας

"Δεν νομίζω να πω πως είμαι ηγέτης. Δίνω το καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω να φτάσουμε στη νίκη".

Πλατέλλας: "Είμαστε μεγάλη ομάδα"

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας μίλησε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στα Χανιά για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα για να δώσουν το 100%.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα όμως. Ξέραμε τι μας περιμένει. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα, παίξαμε για τη νίκη. Είμαστε μεγάλη ομάδα και τα καταφέραμε. Όποιος παίζει στην ΑΕΚ, πρέπει να προσπαθεί να δώσει το 100%".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ