ΑΕΚ

Μάνταλος: "Θέλουμε νταμπλ σε τελικό χωρίς επεισόδια"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ // ΤΕΛΙΚΟΣ // ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΕΚ
(EUROKINISSI SPORTS/KLODIAN LATO)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ // ΤΕΛΙΚΟΣ // ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS/KLODIAN LATO) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, υποστήριξε η Ένωση μόλις έχει ξεκινήσει την αντεπίθεσή της για την κατάκτηση τίτλων και ξεκαθάρισε ότι ο τελικός του ΟΑΚΑ δεν θα έχει σχέση με τον επεισοδιακό περυσινό του Βόλου.

Εκείνο που έχουν ακούσει πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, όλο αυτό το διάστημα,, είναι για το αν ο τελικός με τον ΠΑΟΚ (12/5, 20:30), είναι ένα ματς που οι "κιτρινόμαυροι" θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις.

Ωστόσο ο αρχηγός της Ένωσης, Πέτρος Μάνταλος, δεν συζητά καν κάτι τέτοιο. Ήταν κατηγορηματικός, πως η ΑΕΚ δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Μίλησε για το τεράστιο κίνητρο για νταμπλ μετά από 40 χρόνια, αλλά έστειλε και αυτός το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός της ΑΕΚ:

"Η ΑΕΚ δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Συμφωνώ απόλυτα με τον προπονητή, πως οι μεγάλες ομάδες, μετά από την κατάκτηση ενός μεγάλου τίτλου, θέλουν τον επόμενο. Και αυτό που έχουμε πει με τα παιδιά, είναι πως η ΑΕΚ τώρα ξεκινά. Δεν μας φτάνει ένα πρωτάθλημα".

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ // ΤΕΛΙΚΟΣ // ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΕΚ
(EUROKINISSI SPORTS/KLODIAN LATO)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ // ΤΕΛΙΚΟΣ // ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS/KLODIAN LATO) EUROKINISSI SPORTS

- Υπάρχει άγχος ή ανυπομονησία;

"Δεν έχουμε κανένα άγχος. Είναι ένας τελικός, που το Κύπελλο το δίνουν τα 90 λεπτά. Εμείς πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό, για να διεκδικήσουμε και αυτόν τον τίτλο".

- Για το κίνητρο του νταμπλ;

"Μετά από τόσα χρόνια, κάθε παίκτης, αυτό είναι που σκέφτεται. Πρώτα έχουμε στο μυαλό μας πως θέλουμε το Κύπελλο και φυσικά αυτό θα σημαίνει πως θα γράψουμε ιστορία".

- Τι έχεις να πει σ’ όλους όσους πέρασαν τον ίδιο τραυματισμό με σένα;

"Ένας δύσκολος τραυματισμός, αλλά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Μέσα από αυτές τις καταστάσεις, προσπαθεί ο καθένας να βγει πιο δυνατός. Και αυτό πέρασα και εγώ και τώρα είμαι έτοιμος".

ΚΟΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (EUROKINISSI SPORTS/KLODIAN LATO)
ΚΟΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (EUROKINISSI SPORTS/KLODIAN LATO) EUROKINISSI SPORTS

- Το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια πώς είναι;

"Το ότι καταφέραμε κάτι μεγάλο, όπως είναι το πρωτάθλημα, το αντιλαμβανόμαστε όλοι. Οι παίκτες γι αυτό πληρώνονται, για να ξέρουν που πρέπει να σταματήσουν οι πανηγυρισμοί του. Μετά την φιέστα για τον τίτλο, είχαμε πει όλοι, πως ότι πανηγύρια θα κάνουμε, θα είναι το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής και από την επόμενη μέρα θα μπαίναμε στο τρύπακι, πως έχουμε ένα μεγάλο ματς".

- Πέρυσι ήταν ένας τελικός που δυστυχώς συνοδεύτηκε από επεισόδια. Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

"Η περσινή εικόνα δεν άρεσε σε κανέναν. Το μήνυμα που πρέπει να δώσουμε είναι ότι μπορούμε να διοργανώσουμε έναν τελικό κυπέλλου με κόσμο και των δυο ομάδων, χωρίς επεισόδια. Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν μπορούμε εμείς να το κάνουμε. Δεν θα έχει σχέση ο φετινός τελικός με τον περυσινό".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ