ΑΕΚ

Μάνταλος: "Θα βρούμε χημεία με Μπουονανότε και Βάργκας"

Μάνταλος: "Θα βρούμε χημεία με Μπουονανότε και Βάργκας"
INTIME SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος υποστήριξε ότι με την πάροδο του χρόνου θα βελτιωθεί η χημεία του με τον Ντιέγκο Μπουονανότε και τον Ρόναλντ Βάργκας κι εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια της Ένωσης.

Η ΑΕΚ απέδρασε 2-1 από τη Βέροια χάρη στα γκολ των Ντιέγκο Μπουονανότε και Έλντερ Μπαρμπόζα. Πέρα από τους τρεις βαθμούς στα θετικά συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου στην αρχική ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του. Ο Έλληνας διεθνής μέσος εξήγησε ότι προτιμά να αγωνίζεται στον άξονα, ωστόσο θα το κάνει όπου του ζητήσει ο Τραϊανός Δέλλας. Τί είπε για τη συνύπαρξή του με Μπουονανότε και Βάργκας, αλλά και την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του.

"Προσωπικά, νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω περισσότερο στον άξονα, αλλά θα κάνω ο,τι θελήσει ο προπονητής, πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, ώστε να παίρνει η ομάδα τους τρεις βαθμούς. Τα παιδιά (Μπουονανότε, Βάργκας) είναι καλοί παίκτες, νομίζω ότι με την παρόδο του χρόνου θα ταιριάξουμε καλύτερα, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματά, έχουμε μία επιθετική ενδεκάδα σε κάθε ματς και το ρόστερ είναι μεγάλο."

Για την επιστροφή μετά τον τραυματισμό του: "Είμαι εδώ ξανά μετά από 6,5 μήνες το πόδι μου το νιώθω δυνατό , το βάζω στη φάση, δεν φοβάμαι. Σκεφτόμουν πως ήμουν την πρώτη ημέρα, τώρα σκέφτομαι πώς πέρασαν έξι μήνες και είμαι ξανά στο γήπεδο. Ο τραυματισμός είναι από τα χειρότερα που μπορούν να συμβούν σε έναν ποδοσφαιριστή".

Εάν η ΑΕΚ μπορεί να αντέξει στο "Γολγοθά" που έχει μπροστά της: "Όλα φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο, πιστεύουμε στους εαυτούς μας, έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να παίξουμε κόντρα σε κάθε αντίπαλο στην Super League, πάντα παίζουμε για να κερδίζουμε, δεν φοβόμαστε κανέναν."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ