ΑΕΚ

Μάνταλος παρών, Αλμέιδα και Βάργκας απόντες

Μάνταλος παρών, Αλμέιδα και Βάργκας απόντες

Ανέβασε ρυθμούς ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ οι Ούγκο Αλμέιδα και Ρόναλντ Βάργκας έκαναν μόνο θεραπεία.

Όλα όσα συνέβησαν στα Σπάτα στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (28/9), ενισχύουν ακόμα περισσότερο τις εκτιμήσεις που είχαν προκύψει ήδη από την Τρίτη (27/9), όσον αφορά τις απουσίες και τις... παρουσίες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Μάνταλος θα δώσει μάχη και πιθανότατα θα την κερδίσει, ενώ αντίθετα οι πιθανότητες να προλάβουν ο Αλμέιδα και ο Βάργκας είναι κοντά στις... μηδενικές.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ στη σημερινή προπόνηση μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Προσπαθεί να προσαρμοστεί με την προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο. Όμως δείχνει διάθεση να μπορέσει να παίξει κανονικά, χωρίς να τον εμποδίζει αυτή η μάσκα. Παρά το γεγονός πως ο Μάνταλος ανέβασε ρυθμούς, ακόμα δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του στο ντέρμπι. Ωστόσο τα... μηνύματα είναι θετικά.

Αντίθετα αρχίζει και γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο, πως ο Ούγκο Αλμέιδα θα απουσιάσει από το ντέρμπι. Ακόμα και σήμερα ο Πορτογάλος φορ έκανε μόνο θεραπεία αλλά και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Χωρίς να βγει καθόλου στο γήπεδο. Και με δεδομένο πως απομένουν μόλις τρεις προπονήσεις, οι πιθανότητες να προλάβει να είναι έτοιμος, είναι σχεδόν μηδενικές.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την περίπτωση του Ρόναλντ Βάργκας. Ο Βενεζουελάνος θα κάνει τις επόμενες ώρες εξετάσεις. Όμως στην προπόνηση έκανε μόνο θεραπεία και υπάρχει η ανησυχία πως ο τραυματισμός του στο ματς με τον Ηρακλή είναι τέτοιος, που δεν θα του επιτρέψει να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ